SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Emanetçi Değilim'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Boztepe Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahalle sorunları hakkında bilgiler alan Şarapnal, burada yaptığı konuşmada, "Düşünürken özgür bir insanım. Konuşurken dürüst bir insanım. Çalışırken de, yiğit bir insanım. Bunu söylerken geçmişteki ve bugün ki yaşamımı örnek alarak, söylüyorum. Malatya halkı da, benim bu kişiliğimi onaylıyor. Bu yüzden ben kimsenin emaneti değilim ve emanetçi olarak buraya gelmedim. Ben Malatya'ya hizmet borcum olduğu için bu göreve talip oldum" dedi.

Şarapnal, emaneten kimsenin kendisini bağrına basmasını istemediğini ifade ederek, "Siyasetin aymazlığının ülke ve kentlerimizi ne hale getirdiği ortadadır. Ama gerçekten halkını düşünerek, gerçekten hizmet anlayışı olan, cebini değil, yaşadığı toplumun menfaatini düşünen siyaset unsurlarına saygı duyuyorum. Ama siyaset zübüklerine ve siyasetin Donkişotlarına, Türkiye ve Malatya halkı gereken dersi verecektir. Siyaset zübüklerinden bu ülke çok çekti. Siyaset zübükleri hep yalan söylerler. Yalanları ortaya çıktığı zaman da, bir yalan daha söylerler. Siyaset zübüklerini egemen kıldığımız için her türlü hizmeti bekler olduk. Siyaset Donkişotları ise, mızraklarını bir kere attıktan sonra elleri boş kalır. Biz ise, bu halkın hizmetkarlığına soyunduk, biz öyle bir kahraman olacağız diyoruz. Bu yüzden ben onlardan korkmuyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız