SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emaneti Ehline Verin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:08
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, görevin ehil insanlara verilmesi gerektiğini belirterek,  tecrübe, birikim ve vizyonlarıyla görevi layıkıyla yerine getireceklerini söyledi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Erkal, Başharık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Erkal, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, “Tercih ve takdir hakkı önemlidir. Biz “bir tek oy nedir” diye bakmayarak, bir oyu önemseyerek, meseleye sahip çıkmanızı istirham ediyoruz” dedi.

Malatya’nın büyükşehir olmasının tarihi bir dönemeci de beraberinde getirdiğini ifade eden Erkal, tercihin doğru yapılması gerektiğini vurguladı.

Erkal, büyükşehir ile birlikte Malatya’nın yeniden planlanacağını kaydederek, “Sadece 5 yıl icraat yapacak bir belediye başkanı seçmeyeceksiniz. Seçeceğiniz belediye başkanı Malatya’nın yüzyıllık geleceğini belirleyecektir. Bütün sistem yeni baştan kurulacak. Bu planlama küçük vizyonlarla, küçük bakış açılarıyla, yetersiz zihniyetlerle ve bu işi bilmeyen insanlarla yapılırsa, Malatya’nın yüzyıllık geleceği karanlık bir istikamete doğru akıp gider. Gerçekten emaneti ehline vermezseniz, hizmetler yerine gelmez, işler yürümez” dedi.

“MALATYA’YI TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNE OTURTTUK”

Malatya Belediye başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmaların vatandaşlar tarafından her gezisinde hatırlatıldığını ifade eden Erkal, “Yaptığımız çalışmalarla Malatya’yı Türkiye’nin gündemine oturtmuştuk” diye konuştu.

Erkal, milletin öz kaynaklarıyla Malatya’da önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Biz ciddi projelerle vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. Eğer projeleri varsa, milletin karşısına çıkıp açıklasınlar. Kaçarak, göçerek, selam sabahla bu işi yürütemezsiniz. Emanet ehil insanlara, adil yönetim isteyen kardeşlerimize verilmelidir. Malatya’nın kaynakları adil bir şekilde insanlarımıza dağıtılmalıdır. Malatya büyüyor ve büyükşehir oluyor. Büyükşehir olmadan önce iki tane devlet hastanesi vardı. Büyükşehir olurken teke indiriyorlar” şeklinde konuştu. 

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Malatya’ya hizmet edecek insanlara görev verilmesi gerektiğini belirterek, büyükşehir olan Malatya’nın doğru yönetilmesi için ehil insanlara görev verilmesi gerektiğini söyledi. 

Asiltürk, Malatya’nın temellerinin 31 Mart’tan itibaren atılacağını ifade ederek, 30 Mart yerel seçimlerini çok önemsediklerini belirtti. 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, millete hizmet için göreve talip olduklarını belirterek, “Bizim siyasi anlayışımızın temelinde sevgi, şefkat ve kardeşlik vardır. Biz herkesin iyiliğini istiyoruz. Gayemiz bütün insanlığın mutlu ve mesut olması, dünya ve ahret mutluluğuna kavuşmasıdır. Bunun için bir taraftan şehirlerin imar ve inşası yapılırken, öbür taraftan da halkımızın huzuru, barışı ve kardeşliği bizim için temel bir esastır. Bütün çalışmalarımızda bunu dikkate aldık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız