SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Emaneti Ehline Verin'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Çerçi, seçim çalışmalarını Zaviye, Karakavak ve Tecde'de sürdürdü. Çerçi, göreve seçildikleri takdirde belediyenin olanaklarını en doğru şekilde kullanacaklarını söyledi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Saadet Partisi 29 Martta Yapılacak seçimlere Her akşam 3 Mahalle toplantısıyla devam ediyor. Mahalle toplantılarına Zaviye Karakavak ve Tecde Mahallerinde devam eden Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi beraberinde İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar ve meclis üye adaylarıyla birlikte katıldı.

İl Başkanı Mehmet Asiltürk açılış konuşmasında” Bizim Belediye Başkanlığı zihniyetimizde ister fakir ister zengin olsun hiç fark etmez. Herkese eşit davranılacak kapısı sonuna kadar sizlere açık olacak. Haftanın en az bir günü sizlerin derdini dinleyecek Belediyenin bir lirası zayi edilmeyecek. Tamamı yatırıma dönüştürülecek.” Dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi ise mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında “ 29 Martta sizlerin çok önemli bir göreviniz var. Malatya’nın 5 yılını emanet edecek kişiyi seçeceksiniz. Bunu kim yapacak sizler yapacaksınız. Kararı sizler vereceksiniz. Hemşerilerimiz yapacak bunu da sandığa giderek yapacaksınız.

Bu görev çok önemli çünkü oy verdiğiniz kişinin yapacağı icratlara oy veren kişiler ortak olur. Vebali büyük olan bir iş.

O kişinin işleyeceği iyi şeylere de hayırlara da ortak olursunuz desteklediğiniz için onun işleyeceği haksızlıklara fenalıklara zulmede şerre de ortak olursunuz. Bunun için oy vermek önemli bir görevdir.

Malatya’nın 5 yılını oy vereceğiniz kişiye emanet edeceksiniz. Onun için halkımız bütün adayları en iyi bir şekilde tartsınlar ölçsünler ona göre kararların versinler. Malatya’mız bu seçimde zarar görmesin.

Malatya’mız bu seçimde hayır görsün. Yoksa illa ben olayım şu olsun diye de bir gayemiz yoktur. Malatya’mız kazançlı olsunda karlı olsunda kim yaparsa da yapsın emin ve ehil olmayan bir kişiye de bir ekibe bu iş verilmesin. Bunu ne adına söylüyoruz dinimiz böyle emrettiği için söylüyoruz. Emaneti ehline verin dinimizin emri Malatya hepimizin yarın çocuklarımıza torunlarımıza bırakacağımız şehir.

Daha kaliteli daha düzgün daha yaşanabilir daha mükemmel bir şehir olsun istiyoruz. Bizlerin tek gayesi Malatya’ya hizmet etmek. Sizlerinde böyle düşündüğünden eminim. Başka Malatya Yok. Bizim gayemiz bu dört dörtlük bir Malatya için 44 yeni proje adı altında yeni projelerimiz var. Basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna bunları açıkladık. Bunların hepsi bu dönemde bitirilecek.

Çamur atma zihniyetini güdenler yok efendim bizi seçmezseniz Malatya’nın parası kesilir gibi boş laflarla halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Bu tamamen asılsız bir iftiradır. İllere gelen para o ilde yaşayan kişi sayısına göre gelir. Bunu kimse engelleyemez. Toplanan vergilerden kişi başına pay gelir. Öyle olsaydı komşumuz Elazığ’ında parasının kesilmesi gerekirdi. Bu kadar hizmeti başka partideyken nasıl yaptı. Aynı şekil Diyarbakır içinde geçerli. İzmir içinde geçerli. Yani her yer için geçerli. Bu gelen para ne artar ne azalır. O paraya kimse karışamaz. Bu nüfusla ilgili bir meseledir.

Halkımız en iyi kararını sandıkta vereceğini biliyorum. Bizim ortak amacımız ve hedefimizde Malatya kazansın istiyoruz.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkanı M.Yaşar Çerçi, Beydağı Devlet Hastanesinde hastalara karanfil dağıttı. Hasta yakınlarıyla da görüşen Başkan adayı Çerçi” bu iktidarın milleti hasta ettiğini söyleyerek, kendilerinin seçilmesi durumunda şehir dışından gelen dar gelirli hasta yakınlarını hastane köşesinde uykusuz kalmayacağını, Onlar için çok temiz ve ucuz misafirhaneler inşa edeceklerini söyleyerek, biz insanlarımızı hasta etmeyeceğiz aksine onları memnun edeceğiz

KARAKAVAK SIKINTI MERKEZİ OLMUŞ
Malatya Belediye Başkan Adayı Çerçi 1999-2004 yılları arasında Karakavak semtinde belediyenin esaslı çalışmalara imza attığının altını çizen Çerçi, kendi dönemleri itibarıyla Karakavak pırıl pırıldı. Şimdi vatandaşların şikayet ettiği sıkıntı merkezi haline gelmiştir, açıklamasında bulundu.

SAADET PARTİSİ SEÇİM BÜRSOSUNDA FARK ATTI
Saadet Partisi seçim bürosu açmaya devam ettiği bildirildi. 29 Mart Yerel seçimleri öncesi SAADET PARTİSİ Malatya Belediye Başkan Adayı Malatya’yla kucaklaşmaya devam etti. Yoğun bir kalabalık eşliğinde açılan seçim bürosu açılısında S.P il Başkanı Mehmet Asiltürk Bir konuşma yaptı. Asiltürk konuşmasına şöyle devam etti.
vatandaştan yana tüm kesimlere eşit uzaklıkta olacaklarını belirterek “ Şayet belediye başkanlığı makamı bize nasip olursa kapımız bütün Malatyalılara açık olacak. Tüm insanlarımız adil biçimde hizmet paylaşımından hak ettiklerini alacaklar ” Dedi

ARKAMIZDA HALK VAR
Malatya SAADET PARTİSİ Belediye Başkan Adayı Y. Çerçi Sıtmapınarı’nda yaptığı konuşmada “ biz gücümüzü başka şahıslardan değil, özümüzden, canlarımızdan yani halkımızdan alıyoruz. Halkımızın emrindeyiz, geçmiş dönemde açtığımız hizmet sayfası, Malatyalıları memnun etti. Şimdi yeni bir beyaz sayfa daha açacağız. Hiç kimsenin dışlanmadığı, hiçbir mahallenin dışlanmadığı, 82 mahalleye ve yaklaşık 400 bin insanımıza eşit, adil hizmet dağıtacağız. Baskılara, dayatılara eyvallah çekmeceğiz. Malatyalılık ruhunu asla yitirmeyeceğiz dedi.

UEFA STANDARTINDA STAD
Malatya SAADET PARTİSİ Belediye Başkan adayı 2009 -2014 döneminde yapılacak 44 büyük proje kapsamında Malatya’ya UEFA ölçülerinde yaz-kış uluslar arası müsabakalarının yapılacağı 40.bin kişilik modern bir stat yapılacağı müjdesini verdi.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız