SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emaneti Geri Alacağız"

0
Güncellendi - 2016-11-30 18:39:22
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 9.haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren Yeşilyurt Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Elazığ Yolspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta rakibi Adıyaman 1954 takımının kazanıp liderlik koltuğunu ele geçirmesinden dolayı morallerin bozuk olduğu Malatya ekibi, Elazığ Yolspor maçını kazanarak, liderliği yeniden almak istiyor. Yeşiltepe 3 Nolu sahada bir çalışma yapan mavi beyazlı takımın Teknik Patronu İsmail Tekin, “Maç oynamadığımız haftada liderliği kaptırdık. İnşallah bu hafta emaneti tekrar alacağız” dedi.

Deplasmanda oynayacakları maçın zorlu geçeceğini kaydeden Tekin, “Uzun zamandır yoğun bir çalışma temposu içerisindeydik. Bu süreçte sıkıntı yaşadığımız haftalar da oldu. Fakat sonucunda ahenk ve uyumu düzenli olan bir takım olduk. Müsabaka dönemi içerisinde bir süreç oldu. Tabi bazı maçlar kazanıldı, kaybedildi. Tabi bir bay haftamız oldu. Bu haftada rakibimiz kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Ancak bu maraton uzun bir maraton. Bu hafta emaneti tekrar alacağız inşallah. Bu ligde kolay ya da zor hafta yok. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Biz de bu düşünceyle rakibimizin karşısında çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız