SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emeği Geçenlere Plaket...

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:32
Emeği Geçenlere Plaket...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası (TB) Meclisi, borsa yönetimi ve başkanı belirledi. Gürsel Özbey Borsa başkanı oldu.

Gürsel Özbey başkanlığındaki listeden Ticaret Borsası Meclis üyeliklerine Yusuf Budak, Asım Solmaz Tuğla, İlbaylar Tarım Gıda, Kenan Karadağ, Fırat Un Sanayi, Abdullah Sağlam, Bakırcıoğlu Tarım, Şerefhanlı Gıda, Ahmet Eroğlu, İdris Payza, Özkaya Yem, Ali Türkoğlu ve Ahmet Duran seçilmişti.

Meclis üyeleri, TB yönetim kurulu üyeliklerine ise Gürsel Özbey (Başkan) Yusuf Budak, Kaya Doğan, Ahmet Solmaz ve Lütfi İlbay'ı getirdi. Birlik delegesi, disiplin kurulu üyeleri de belirlendi.

Seçim sonrasında Başkan Gürsel Özbey, önceki başkan Mehmet Tahir Kalaycıoğlu ve borsaya emeği geçen meclis ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

Ticaret Borsası’nda düzenlenen plaket töreninde konuşan Gürsel Özbey,”Borsamıza uzun yıllar emek veren ağabeylerimizin ellerine sağlık diyorum. Her zaman kapımızın açık olduğunu ifade edip, yanlarında olduğumuzu belirtirim” ifadelerini kullandı.

Özbey, “19 yıl birlikte çalıştığım sayın Mehmet Tahir Kalaycıoğlu’na bundan sonraki hayatında sağlık ve afiyetler dilerim. Uzun süre birlikte çalıştık. Mehmet abime söz veriyorum. Bayrağı daha yükseklerde görecekler inşallah. Kendime ve sizlere güveniyorum” dedi.

Kalaycıoğlu ise, “Ben sizlerle buralara geldim ve birlikte çalıştık. Bu bir bayrak yarışıdır. Kader birliği yaptığımız, acısıyla tatlısıyla 19 yıl birlikte olduğumuz kardeşim Gürsel Özbey başkanlığındaki yönetime başarılarının devamını diliyorum”şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız