SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emeği Geçenlere Teşekkürler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:56:14
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, şampiyonluğa ulaşıp, bir üst lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lige çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Ravcı, "Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan milyonlarca Malatyalının ortak sevdası olan Yeni Malatyaspor'u 2014 - 2015 sezonunda hedefledikleri şampiyonluğa ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Takımın bir üst lige çıkması için büyük bir mücadele verdiklerini ve mutlu sona ulaştıklarını belirten Ravcı, "Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sezonda yanımızda olan, her zaman maddi ve manevi desteğini bizden hiç esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine milyonlarca insanın sevgisini kazanan ve onların desteğini alan kulüp başkanımız Adil Gevrek'e ve yönetim kuruluna sezon içerisinde bizlere rahat bir çalışma ortamı sağladıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. Yeni Malatyaspor'un PTT. 1. Lig'ine çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle takımı her şartta destekleyen ve her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız