SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Emeğime Üzüldüm'

A- A+ PAYLAŞ

TFF Bayanlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya Gençlik ve Spor Bayan takım antrenörü Ahmet Özelçi görevinden istifa etti.

Özelçi yaptığı açıklamada, "Bütün çırpınmalarımıza rağmen maalesef bayan futbol takımı bu yıl Malatya'da yok olup gidecek gibi görünüyor. İnşallah benden sonra takıma sahip çıkacak bir antrenör bulunur ve takım yoluna devam eder. Bayan futbol takımı olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini bir tek biz temsil ediyorduk.

Futbolcularımızın bütün her şeyiyle yakından ilgilenmeye çalıştık. Özellikle kızlarımızın okul durumlarıyla ilgili olarak büyük çaba sarf ettik ama bundan sonra aileleri ilgilenecek. Ben artık yokum, bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum. 4 yıl gibi bir emek verdik. Bayan futbol takımını alt yapıdan alıp çok iyi bir yere getirdik. Malatya'da bayan futbol takımına sahip çıkılmadı. En son takıma yeni bir yönetim oluşturmamıza rağmen bu yönetimde kısa sürede dağıldı. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bizlere araç ve saha temininde bulundu. Ben, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Emeklerime çok üzüldüm. Bu nedenle buruk ayrılıyorum. Çok genç bir takım kurduk. Umarım takım bundan sonra daha iyi yerlere gelir ama benim bundan sonraki yaşantımda bayan futbol takımı olmayacak" dedi.

Takımda birkaç futbolcuya transfer teklifi olduğunu da ifade eden Özelçi, "Özellikle Hatay ve Gaziantep takımları milli futbolcularımız Merve ve Emine başta olmak üzere kaleci Ezgi, Ayşegül ve Melek ile ilgileniyor. Eğer iyi bir transfer teklifi oluşursa, bizde kızlarımız için elimizden geleni yaparız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız