SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emeğimizi Çaldılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:08:23
A- A+ PAYLAŞ

BALIKESİR- 2. lig Beyaz Grup'ta Balıkesirspor'un Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maç sonrası çıkan olaylar ise futbolseverleri üzdü. Hakemin yönetimini beğenmeyen Yeni Malatyaspor'un kaleci ve diğer futbolcular il yedek kulübesindeki bazı teknik adamlar bitiş düdüğü ile birlikte sahada hakemin üzerine yürüdü. Sahaya giren Çevik Kuvvet ve diğer polislerin anında müdahale ettiği olayda hakemler koruma çemberine alınırken futbolcular güçlükle uzaklaştırıldı. 

Baştan sona büyük bir mücadele içerisinde geçen maçta Yeni Malatyaspor 19. dakikada 1-0 öne geçerken, 4 dakika sonra Balıkesirspor skoru eşitledi. İlk yarıda gelen bu gollerin ardından maçta duraklamalar nedeniyle ilk yarıda 4 dakika, ikinci yarıda da 7 dakika ek süre veren hakem bu kararıyla konuk takım futbolcuları ve teknik heyetinden büyük tepki gördü. Uzatmaya rağmen Yeni Malatyasporlu futbolcuların ağır hareket etmesi ve sakatlanmalar nedeniyle normal uzatma süresini geçen karşılaşmada Balıkesirspor 90+9'da ikinci golü bularak galip geldi. Maçın bitiş düdüğüyle beraber hakem bir anda Yeni Malatyasporlu futbolcular ve bazı teknik adamların hışmına uğradı. Bu arada, saha kenarında Yeni Malatyasyor takımının yardımcı antrenörü olduğu belirtilen teknik adam sahadaki basın mensuplarıyla tartıştı, iddiaya göre gazetecilere küfür eden spor adamı gazetecilerin sert tepkisiyle karşılaştı. TFF Temsilcisinin tüm yaşananları gözlemlediği maç sonrası olaylar sırasında Yeni Malatyasporun kalecisi ve bazı futbolcular TFF Temsilcisinin yanına giderek tepkilerini dile getirdi. Bu arada, Balıkesirspor ise galibiyet sevincini taraftarlarıyla yaşadı. Stat çıkışında ise Yeni Malatyasporlu Sedat Yeşilkaya isimli futbolcu, özür dilemesi için küfür eden yardımcı antrenörü bekleyen basın mensuplarından biriyle tartışmaya girdi, gazetecinin üzerine yürüyen futbolcu diğer basın mensuplarının da gelip tepki göstermesiyle stada sokuldu. Olayların büyümesini Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk'ün araya girmesi önledi. Futbolcunun babası gazetecilerden özür dilerken, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, yanında iki basın mensubunu içeriye alıp Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü ile görüştürdü. Saygılı'nın içeride tüm gazetecilerden özür dilediğini açıklamasıyla yaşanan tartışmalar ve olaylar sona erdi.

TEKNİK DİREKTÖR HAKEME, "KARA GÖMLEKLİ KATİL" DEDİ

Maçın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, hakeme ve yardımcı hakemlere çok sert sözlerle tepki gösterdi. Hakemlerden, "Kara gömlekli katil" diye söz eden Gürses Kılıç, "Maçla ilgili söyleyecek hiçbirşey yok. Maçın üç tane kara gömlekli katili var. Bugün tamamen emeğimizi çaldılar. Biz buraya kazanmak için geldik, kazanmak için de herşeyi yaptığımızı biliyoruz. İyi oynadık, oyunun hakimiydik. Maalesef Balıkesirspor'u geçtik ama 3 tane kara gömlekliyi geçemedik. Bizim geçen haftalarda da zaten sıkıntımız vardı. İçerideki maçta penaltılarımız, deplasmandaki maçta penaltılarımız verilmemişti. Maalesef bu hafta her şey artık bariz oldu. İlk yarı 4 dakika uzatma, ikinci yarı 7 dakika uzatma, gol yediğimiz dakika 99. Maç 111. dakikada hala devam ediyordu. Ben bunun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle bunun altında çok pis kokular var. Başka bir şey söylemiyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor kafilesi polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında stadyumdan ayrılırken Balıkesir çıkışına kadar polis eskortları eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız