SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Emeğini İnkar Edemeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Malatya Aktif İşadamları Derneği'ni (MAKİAD) ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, AKP İl Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Yılmaz, Gürbüz İsmet Yılmaz, İsmail Tercan, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çığrık, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Turgut Acar'la birlikte MAKİAD Başkanı Fatin Nalçacı'yı ziyarette istişarelerde bulundu.

MAKİAD Başkanı Fatin Nalçacı yaptığı konuşmada, "Biz Malatya Aktif iş adamları olarak bu güne kadar yapmış olduğumuz projelerde her zaman Sayın milletvekilimiz Öznur Çalık ve AK Partilileri yanımızda bulduk. Projelerimize desteklerinden dolayı Malatya adına Türkiye adına ekonomik anlamda belli bir yerlere gelmişsek elbetteki AK Parti'nin emeğini inkar edemeyiz" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise konuşmasında, "Malatya'nın ekonomisini sırtlayan değerli işadamlarımızla ve iş dünyasının temsilcileriyle görüşüyoruz. Yüzümüzün akı Malatya aktif işadamları derneğini de bu vesile ile ziyaret etmiş bulunuyoruz. Malatya'da ve Türkiye'de çok önemli temsiller yapıyorsunuz. Uluslararası platformlarda da yine değerli işadamlarımızla TUSKON'la bu temsiliyetiniz devam ediyor ve çok güzel köprüler oluşturuyorsunuz. ülkeler arası köprülerimizi Doğuyu batıya, Batıyı da doğuya bağlıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Çalık, "Dünyanın yaşamış olduğu 2008'deki krizde Türkiye'nin bu krizi fırsata dönüştürerek yatırımları çeken siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarı sağlayan ve bugünde iki çeyrekte yüzde 11 üst üste büyümeyi gerçekleştiren ve OECD ülkeler içerisinde en fazla büyüyen ülke olan Türkiye'de sizlerine emeği çok fazladır bu anlamda sanayicilerimize, yatırımcılarımıza biz çok teşekkür ediyoruz. Meclis' te de yapmış olduğumuz çalışmalarda da milletten ve sizlerden aldığımız güç ve destekle çok önemli çalışmalar yaptık. Tüm sanayicimizi, İşadamlarımızı, esnafımızı ve vatandaşlarımızı ilgilendiren özellikle torba yasa diye nitelendirilen kamu alacaklarıda dahil olmak üzere SSK, Bağkur ve kamu kurum ve kuruluşlara vatandaşlarımızın borçlarının yapılandırılması için çıkarmış olduğumuz torba yasa çok sayıda işadamlarımız ve esnaflarımız tarafından da beklenilen sıkıntının bertaraf edilmesi için beklenilen bir yasa idi. Çok ciddi rahatlık sağlayacak.tasarının kapsamında alacakların önemli bir kısmı devlete ve
il özel idarelere, belediyelere ait gümrük borcu, SSK ve vergi borcu bunların yapılandırılması ve cezaların ortadan kaldırılması ve ana paranın taksitlendirilmesi için değişiklikler yapıldı. Özellikle öğrencilerimiz ve gençlerimize yönelik öğrenci affı diye nitelendirebileceğimiz aflar getirildi. Maliye Bakanlığı, vergi daireleri, belediyeler, il özel idarelerin tahsilat primleri tarafından takip edilen amme alacakları kapsamındaki diğer alacaklarda yine yasamızın içerisindedir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız