SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emek Verildiğinde Başarılı Olacaklarını Gösteriyorlar"

0
Güncellendi - 2018-05-03 03:05:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nün idarecisi ve antrenörü Ali Karaca, Malatya'dan İstanbul'a giden 30 özel çocuğun Galatasaray-Beşiktaş derbisini izlemesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu etkinlik hepimiz için dostluk açısından; harcanan emek, çocuklarımızın kazanımları, fair-play ve en önemlisi çocuklarımıza fırsat verildiğinde neler başarabileceği açısından son derece önemli" dedi.

  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın destekleriyle, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz tarafından İstanbul'a davet edilen Malatyalı 30 özel çocuk, Galatasaray-Beşiktaş derbisini tribünden izledi.

  Maçı izlemenin yanı sıra iki gün İstanbul'u gezen özel çocuklar, İstanbul'dan Malatya'ya mutlu bir şekilde döndü.

  Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nün idarecisi ve antrenörü Ali Karaca, 'Malatya'dan İstanbul'a engel yok' sloganıyla 30 özel çocuğun Galatasaray'ın davetlisi olarak iki gün İstanbul'u gezdiğini ve Galatasaray-Beşiktaş derbisini tribünden izlediğini kaydetti.

  Karaca, fırsat verildiğinde özel çocukların her şeyi başarabileceklerini belirterek, "Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın destekleriyle ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in katkılarıyla 'Malatya'dan İstanbul'a engel yok' dedik ve yine başardık. İstanbul'a giden 30 özel çocuğumuz hem İstanbul'u gezdi hem de derbi maçını izledi. Bu etkinlik hepimiz için dostluk açısından; harcanan emek, çocuklarımızın kazanımları, fair-play ve en önemlisi çocuklarımıza fırsat verildiğinde neler başarabileceği açısından son derece önemlidir" diye konuştu.

  Bakan Bak, Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz ve kulüp ikinci başkanı Ahmet Şenkal'a destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Karaca, "Bu etkinlik özel çocuklarımız açısından önemliydi. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümseme ve kalplerindeki mutluluğa talip olanlara teşekkür ederiz. Bu etkinlikte bizlere destek olan Sinem Güdal'a, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübüne, Malatya Down Sendromlular Derneği başkanı Dr. Mehmet Ilkım'a, başkan yardımcısı Nursel Vardı'ya, eğitim koordinatörü Sonay Şahin'e, Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencileri Murat Furkan Boztepe, Enes Arıca, İlayda Çalış, Melisa Akdeniz, Cangül Karadağ, Cercis Aksu, Emrah Alıcı, Gönül Kılınç'a teşekkür ederim" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ercan sarica (5 yıl önce)
    Allahım daima sizinle olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ş@mpiyoN (5 yıl önce)
    CANLARIMIZ HERŞEYİMİZ ÇOCUKLARIMIZ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla