SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Emeklerime Haksızlık Olur'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı görevine başladı.

Göreve başlamasının ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Fındıklı, Malatyalı olduğunu ve bu teşkilatın içerisinde yetişen birisi olduğunu kaydetti. Fındıklı, "Malatya'ya atanmaktan dolayı gurur duyuyorum. Kendi memleketimde görev yapmak benim için ayrı bir övünçtür. Bunu sağlayanlara müteşekkirim. Bizden önceki müdür arkadaşıma da teşekkür ediyorum. Sonuçta bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Herkes üzerine düşen vazifeyi yapmalıdır" dedi.

Fındıklı, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün kontrolünde bütün sportif çalışmaların yürütüleceğini ifade ederek, "Gönlümü ve bilgimi katarak işimi yapacağım. Malatya'yı tanıdığım için problemlerin üstesinden geleceğime inanıyorum. İnsanların beklentisini ve sporculuk psikolojisini hatta spor kamuoyunun ne istediğini biliyorum. İnşallah problemleri karşılıklı istişarelerle çözeceğim" diye konuştu.

Ağabeyi Mücahit Fındıklı'nın milletvekili olmasının kendisi üzerinde bir baskı oluşturduğunu vurgulayan Fındıklı, "Düz bir mantıkla bakarsanız, ağabeyimin milletvekili olduğu ve beni göreve getirdiği söylentileri çıktı. Ancak, ben yıllardır bu teşkilat içerisinde görev yapan biriyim. Emekliliğime çok kısa bir süre kaldı ve bu görev benim hakkımdı. Ağabeyimin milletvekili olmasından dolayı söylentiler çıktı ama benim tecrübem ve sicilim ortadadır. Ben bir başka kurumdan gelmedim, ben bu teşkilat içinden geldim. Ağabeyimin milletvekilliği ile buralara geldiğim görüşü benim emeklerime haksızlık olur" şeklinde konuştu.

Göreve gelmeden önce Malatya'nın sportif anlamdaki çalışmaları ve projeleri konusunda bir takım incelemelerde bulunduğunu belirten Fındıklı, "Yaptığım incelemeler yeterli değil. Daha yeni göreve başladım ve gelecek ay içerisinde detaylı bir incelemede bulunacağım. Bir çok projeler de var kafamda. Ancak, bu konuları zamanla projeler halinde ortaya koyarak, sorunları çözeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız