SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Albay CHP'den İstifa Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:15:26
Emekli Albay CHP'den İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. sıra Milletvekili Adayı emekli albay Ali Dağdelen, partisinin Kürt sorunun çözümü ve yeni bir anayasanın yapılması gibi çok önemli tarihi bir süreçte ortaya koyduğu tutarsız ve kısır tavrından dolayı, CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. 

2011 genel seçimlerinde Malatya Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa ederek CHP Malatya 2. sıra Milletvekili adayı olan Dağdelen, CHP Genel Merkez ve CHP Malatya İl örgütüne istifa dilekçesini verdi.

Ali Dağdelen, CHP’nin Kürt sorunu ve yeni anayasa çalışmalarındaki tutarsız ve kısır tavrından dolayı CHP üyeliğinden istifa ettiğini belirterek, “CHP’nin hazırlayarak önerdiği anayasa taslağı, evrensel değerlerden, eşitlik, özgürlük ve demokratik yaklaşımdan uzaktır. İnsan hakları ve özgürlükleri red eden, gerici ve umut vermeyen bir yönelim olarak değerlendiriyorum. Bu yanlışa ortak olmamak için CHP üyeliğimden istifa ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada, CHP Malatya İl örgütünde Kürt sorunu ve yeni anayasa çalışmalarında rahatsız olan bir kısım üyenin daha istifa edebileceği ileri sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız