SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Emniyet Müdürü Çomoğlu Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Oğuz Çomoğlu, akciğer kanseri tedavisi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat etti.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uzun süredir akciğer kanseri tedavisi gören Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Oğuz Çomoğlu hayatını kaybetti. Çomoğlu için Uncalı Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Antalya Emniyet Müdürü Naciye Ekmekçibaşı, daire amirleri ve Çomoğlu'nun yakınları katıldı. Çomoğlu'nun cenazesi, Türk bayrağına sarılı olarak Uncalı Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Saygı duruşu ve okunan duaların ardından Emekli emniyet müdürünün cenazesi toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderildi. Tören sırasında Çomoğlu'nun eşi Nesrin Çomoğlu ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

1949 yılında Malatya Darende İlçesi'nde doğan Ahmet Oğuz Çomoğlu, 1978'de Ankara Polis Okulu Müdürlüğü'nde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra Emniyet Genel Müdürlüğü, Denizli, Şanlıurfa, Muğla, Ankara İl Emniyet Müdürlüklerinde, Rüştü Ünsal Polis Okulu Müdürlüğü'nde Antalya ve Van İl Emniyet Müdürlüklerinde görve yaptıktan sonra APK Daire Başkanığı'nda APK Uzmanı olarak görev yaptı. Çomoğlu kendi isteği ile 20.05.2003 tarihinde emekliye ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız