SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Polis Evinde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2017-05-30 21:18:34
Emekli Polis Evinde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kendisinde uzun süredir haber alınamayan emekli polis memuru evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sıtmapınarı Mahallesi'nde yalnız yaşadığı öğrenilen 70 yaşındaki emekli polis memuru Şefik Turan'dan uzun süredir haber alamayan yakınları, durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi.

Polis ekipleri eve gidip kapıyı çilingir yardımıyla açınca yaşlı adamı yerde yüzüstü yatar halde ölü olarak buldu. Sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirlerken evde polis ekipleri inceleme yaptı.

Olay yeri incelemesinin ardından şahsın cenazesi kesin ölüm sebebinin araştırılması için Adli Tıp Kurumuna morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTO: Arşiv

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • halil (6 yıl önce)
    sayın editör bari bunu siz yapmayın. kendisinde değil kendisinden olacak. ilanlarda da var. sahibinde yazıyor. sahibinden yerine.
    0
    0
    Yanıtla