SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Yüzbaşı Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:55
Emekli Yüzbaşı Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Oluklu köyü yakınlarındaki Atatürk Barajı'nda, emekli yüzbaşı olduğu öğrenilen bir erkek cesedi bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Kahta'ya bağlı Oluklu köyü yakınlarındaki Atatürk Barajı'nın ortasında belirti gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, yaptıkları incelemede suyun ortasındaki cismin ceset olduğunu fark etti. Ceset, köylüler tarafından kayıkla kıyıya çekildi. Karaya çıkartılan ceset üzerinde yapılan incelemede herhangi bir yara izine rastlanmazken, cesedin Antalya'nın Serik ilçesi nüfusuna kayıtlı, malulen emekli yüzbaşı Fatih Yavuz Y. (38) adlı bir şahsa ait olduğu öğrenildi.

Şahsın psikolojik sorunları olmasından dolayı görevinden malulen emekliye ayrıldığı öğrenildi. Kurban Bayramı’ndan önce evden ayrılan Fatih Yavuz Y.'nin arife günü ailesiyle telefonda görüştüğü ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öne sürüldü.

Yaklaşık 10 gündür suda olduğu tahmin edilen cesedin çürümeye başladığı ve üzerinde nüfus cüzdanıyla birlikte bir miktar paranın da bulunduğu öğrenildi.

Ceset, yapılan incelemenin ardından Göçeri Devlet Hastanesi'ne götürülüp buradan da Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Emekli yüzbaşının intihar ettiği tahmin ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız