SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekliliğe 2 Ay Kala Tayin

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini 8 yıldan beri sürdüren Recep Özmen (sağdaki), emekliliğine 2 ay kala, Polis Başmüfettişliğine alındı.

Malatya'da daha önce 4 yıl süreyle Bölge Trafik Şube Müdürlüğü yapan ve 2002 yılından beride Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini sürdüren Polis Başmüfettişi Recep Özmen, görevlendirme yazısı ile Ankara'daki görevine alındı.

Malatya'dan ayrılmaya hazırlanan Özmen, Esnaf Sarayı'na gelerek burada Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan ESOB Şevket Keskin, "Recep Özmen'in emekliliğine 2 ay kalmıştı. Gönül istiyor ki, buradan emekli edelim. Malatya'ya önemli hizmetleri oldu. Malatya'da toplam 12 yıl görev yapan ve polis ile vatandaş arasında köprü olan Recep beye teşekkür ediyorum. Malatya olarak biz sizden memnunuz. Malatyalıların dostluğu pazara kadar değil, mezara kadardır. Biz Recep Özmen'i sürekli Malatyalı olarak gördük" şeklinde konuştu.

Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise, "Recep Özmen, Malatya'ya önemli hizmetler verdi. Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun büyütülmesi için çalışmalar başlatmıştı. Polis Meslek Yüksekokulu'nun kapatılmaması için bazı projeler başlatmıştı. Kendilerini teşekkür ediyoruz" dedi.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, "Malatya'da 1984-1987 yılında Malatya Bölge Trafik Müdürü olarak görev yaptım. Daha sonra 2002 yılında Malatya Polis Meslek Yüksekokulu müdürü olarak yeniden kendi isteğimle Malatya'ya geldim. Görev esnasında Malatya'daki esnaf ve sanatkarın büyük desteklerini gördüm. Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun bin kapasiteli olmasını sürekli arzu ettim. Malatya'nın Şoför Okulu'ndan sonra Polis Meslek Yüksekokulu'nu da kapatmasına gönlümüz razı olamazdı. Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun bin kapasiteye çıkması gerekiyor. Aksi takdirde Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun kapanma tehlikesi sürüyor. Malatya'daki bütün esnaf ve sanatkarlarına Allah ısmarladık diyorum. Malatya'da 8 yıldır görev yapıyorum, bir öğrencimizin bile bir Malatyalı esnaf ile sorunu olmadı" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız