SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekliyi Çarpan Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaşlı şahsın bankadan çektiği emekli maaşını dolandırıcılık usulüyle çaldığı ileri sürülen zanlı yakalandı.

Milli Egemenlik Caddesi'nde meydana gelen olayda, H.İ. (78) isimli yaşlı şahıs polise verdiği ifadede, bankadan 640 TL emekli maaşını çektiğini ve taksit yatırmak için bir beyaz eşya satan bayiye gittiği sırada 22-23 yaşlarında bir şahsın yanına gelerek nereye gittiğini sorduğunu, kendisinin de taksit yatırmak için bayiye gittiğini söylediğini, bunun üzerine şahsın kendisinin orada çalıştığını söylediğini ve birlikte yürümeye başladıklarını, bir süre yürüdükten sonra şahsın bayi taşındı diyerek kendisini bir binaya götürdüğünü ve birlikte binaya girdiklerini, merdivenlerden çıkarken şahsın elini cebine soktuğunu ve 'Ver parayı yatıracağım' diyerek parayı alıp merdivenlerden aşağı hızla kaçtığını bildirdi.

Cebinden zorla parayı alarak kaçan meçhul şahıstan şikayetçi olduğunu belirten yaşlı şahsın başvurusu üzerine Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesilicik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerinin çalışması sonucunda, olayın zanlısı olduğu ileri sürülen M.Ç. isimli şahıs yakalandı.

Zanlınan adliyeye çıkarılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız