SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emeksiz 77'lilere Yeni Başkan

0
Güncellendi - 2015-12-30 02:02:17
Emeksiz 77'lilere Yeni Başkan
A- A+ PAYLAŞ

Şimdiki adı Malatya Lisesi olan Turan Emeksiz Lisesi'ni 1976- 1977 eğitim ve öğretim yılı sonunda bitirenlerin kurumsal çatısı olan Turan Emeksiz 77'liler Derneği'nde, Zeynel Abidin Bulucu'nun başkanlık görevinden ayrılması üzerine toplanan yönetim kurulu, dernek başkanlığı görevine başkan yardımcısı Selim Çağlar'ı getirdi.

Dernek başkanlığı görevini 4 yıl önceki genel kurulda üstlenen Zeynel Abidin Bulucu, yönetim kurulu üyeliği görevi devam etmek üzere başkanlığı bıraktı. Bulucu'nun başkanlık görevinden istifasının ardından toplanan yönetim kurulu, daha önce yönetimden istifa eden Songül Hamamcı Özhan'ın istifasını da kabul etti, yeni başkanı belirlerken, görev bölümü de yeniden yapıldı.

Dernek başkanlığına Selim Çağlar getirilirken, Orhan Yaman başkan yardımcısı, Hüseyin Murat Yavaşoğlu muhasip oldu. Ömer Yağcı, Prof.Dr. Suat Canbazoğlu, İlhan Akdağ ve Zeynel Abidin Bulucu da yönetimde üye olarak görev aldılar.

Dernek başkanlığı görevine getirilen Çağlar, dernek çalışmalarını, mezun dayanışmasının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de sürdüreceklerini belirtti. Çağlar, ayrıca Songül Hamamcı Özhan'ın istifasının ardından yönetimde bayan üye kalmamasının nedeninin, yerine yedeklerden üye alınması zorunluluğu ve yönetim kurulu yedek üyelerindeki ilk ismin de erkek olmasından kaynaklandığını, bayan üye eksiğinin ilk olağan kongrede giderileceğini söyledi.

FOTOĞRAF: Turan Emeksiz 77'liler Derneği'nin yöneticileri (soldan sağa) Hüseyin Murat Yavaşoğlu, Ömer Yağcı, Selim Çağlar (başkan), Prof.Dr. Suat Canbazoğlu, İlhan Akdağ ve Orhan Yaman görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız