SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emeksiz'77'lilerde Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:12:13
Emeksiz'77'lilerde Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Şimdiki adı Malatya Lisesi olan Turan Emeksiz Lisesi'ni 1976- 77 döneminde bitirenlerin kurduğu Turan Emeksiz 77'liler Derneği, Olağanüstü Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.  Genel Kurul'da yapılan seçimlerde mevcut Başkan Zeynel Abidin Bulucu başkanlığınde  yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Dernek binasında yapılan genel kurulda, İbrahim Ethem Koca başkanlığında, Bülent Göğebakan ve Mehmet Yumrutepe'den oluşan divam heyeti belirlendi ve gündem maddeleri görüşüldü. 

Gündemde yer alan ve aylık 5 TL olan üyelik aidatlarının 10 TL'ye çıkarılması oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda ayrıca derneğin yönetim ve denetim kurulunda yer alacak olan isimler de belirlendi. 

Turan Emeksiz 77'ler Derneği'nin 2 yıldır başkanlığını yürüten Zeynel Abidin Bulucu ikinci kez başkanlığa seçilirken Selim Çağlar, Doç.Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Yahya Zengin, Dr. Osman Nuri Mutlu, Murat Yavaşoğlu ve Gülşen Kösem Yönetim Kurulu'nda yer alan diğer isimler oldu.

Derneğin Denetim Kurulu ise İsmet Yalvaç, Bülent Göğebakan ve Av. Faik Demez'den oluştu.

Yönetim Kurulu Yedek lisetesinde, Orhan Yaman, Nubar Daşı, Ömer Faruk Akgül, İnsaf Yerlikaya, Neriman Yücel Toperi, Yusuf Gül ve Nuran Alibeyoğlu yer alırken, Denetim Kurulu Yedek Listesi ise Ömer Yağcı, Mahmut Akdeniz ve Nihat Hanlıoğlu'ndan oluştu.

Genel Kurul sonrası bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Zeynel Abidin Bulucu, birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini belirterek, "Olağanüstü genel kurulumuzun, gerek Malatya'daki gerekse Malatya dışındaki tüm üyelerimize ve arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Turan Emeksiz Lisesi mezunları olarak bundan sonraki süreçte de beraberliğimizi pekiştirecek bir çok kültürel ve sosyal etkinlikleri çeşitlendirip zenginleştirerek devam ettireceğiz"dedi.

Turan Emeksiz Lisesi (Malatya Lisesi), 1976- 1977 eğitim ve öğretim döneminde, 873 mezun vermişti.

HABER-FOTO: Güler HAZAR, yenimalatya.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız