SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emin Adımlar ile Büyüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:25:59
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof.Dr.Cemil Çelik'i, Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Erşan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr. Çelik,  kentte ekonomik ve sosyal anlamda çok büyük katkısı bulunan üniversitelerinin gelişmesi ve ilerlemesi için projeler ve çalışmalar yürüttüklerini belirterek, " Öğrenci mevcudunun 30 bin olduğunu ve hedeflerinin, üniversitede gelecek yıllardaki öğrenci sayısını 40 bine yükseltmek olduğunu kaydetti. 4 sene önce Üniversitede yabancı öğrencilerinin olmadığını ve artık 23 farklı ülkeden gelen 160 öğrencilerimiz olduğunu söyledi. Üniversitemiz 58 üniversite hastanesi içerisinde birinci sırada. Hastanemizin doluluk oranı yüzde 61 iken şuan yüzde 85'e yükselmiş durumda. Üniversitemizin Malatya'ya faydalı olacak projeler ve çalışmalar ile emin adımlarla büyüdüğünü biliyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen işadamlarımıza da teşekkür ediyoruz. "  ifadelerini kullandı. 
 
MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan ise; İnönü Üniversitesinde son yıllarda çok büyük gelişmeler olduğunu ifade ederek, "Üniversitemizin iş dünyası ile iç içe çalışıp ekonomik sosyal ve bilimsel alanda Malatya'yı daha ileriye taşıyarak, çok büyük hizmetler vereceğine inanıyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız