SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Emin Adımlarla İlerliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde mücadele eden 44 Malatyaspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Çelik, sezon başında inançlı bir birliktelik oluşturduklarını, takımın hedefleri doğrultusunda ilerlediğini söyledi.

Çelik, Malatya futbolunun daha ileri gitmesi adına iyi bir takım oluşturduklarını ifade ederek, "Malatya futbolunun dip yaptığı bir dönemde, "karanlığa küfredeceğine bir mumda sen yak" görüşünü benimseyerek, yeni bir takım oluşturduk. 25 tane saygın esnafın bir araya gelerek oluşturduğu bu takım Malatya futbolunun daha da ilerilere gitmesi için mücadele ediyor" dedi.

Amatör'de rekora doğru gittiklerini kaydeden Çelik, "Ligin ilk 4 haftasında rakip ağlara 25 gol attık ve gol yemedik. Sezon başında özveriyle kurmuş olduğumuz kadroyu sahada izlemekten ve izlettirmekten dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Malatya amatörüne bir renk getirdik" diye konuştu.

Çelik, Malatya'nın sahipleneceği bir takım oluşturduklarını da belirterek, "Geçtiğimiz yıllarda Sıtmapınarıspor, yeni adıyla 44 Malatyaspor olarak Malatya'nın benimseyeceği ve sahipleneceği bir takım olduk. Hedefimiz bu ligi üst sırada bitirip, Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele etmek. Bunun için inançlı bir birliktelik oluşturduk. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Malatyalı iş adamlarına bir çağrıda bulunan Çelik, "44 Malatyaspor 25 tane saygın esnafın bir araya gelmesiyle oluştu. Bu takım izleyenlere büyük keyif ve zevk veriyor. Bunun yanında Malatya amatörüne de ayrı bir renk katıyor. Malatya'da futbolsever iş adamları bu tür yatırımlar yapsınlar. UEFA kapılarından dönen Malatya spor futbolu alt yapıya gereken önemi vermedi. Sağlam bir alt yapı oluşması için iş adamları amatör kulüplere destek versin. Malatya futbolu özüne dönerek başarıya ulaşır" dedi.
Çelik, hafta sonu Orduzuspor ile karşılaşacaklarını belirterek, "Pazar günü 12.00'da Yeşiltepe Stadı'nda Orduzuspor ile karşı karşıya geleceğiz. Şuanda her şey istediğimiz gibi gidiyor. Grupta da her şey istediğimiz gibi gidiyor. Şuana kadar gol yemeden 4 maçımızı kazanmayı başardık. Orduzuspor'u da mağlup ederek, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız