SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emin Cankurtaran Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Aslen Arapgirli olan, Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanlarından 79 yaşındaki Emin Cankurtaran (fotoğraftaki), vefat etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kulüpte 1974-76 yıllarında başkanlık yapan, Yüksek Divan Genel Kurul Üyesi Emin Cankurtaran’ın vefat ettiği bildirildi.

Emin Cankurtaran, bir süre önce ateşinin yükselmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Merhumun cenazesinin 22 Şubat Pazar günü Teşvikiye Camii’nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği duyuruldu.

Emin Cankurtaran, Fenerbahçe Kulübü’nde 1974-1976 dönemlerinde başkanlık yaptı. Emin Cankurtaran, Cankurtaran Holding’in de sahibiydi.

KARAASLAN'IN VEFATI..
Bu arada Malatya Adliyesi Savcılık Hazırlık Büro Yazıişleri Müdürü Hüseyin Karaaslan da vefat etti.

Kalp krizi sonucu 60 yaşında iken vefat eden Karaaslan'ın cenazesi Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Karaaslan'ın ailesi ve yakınları, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Atilla Ceylan, Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu ile adliye çalışanları ve vatandaşlar katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız