SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emin Olabilirsiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:34
A- A+ PAYLAŞ

CHP Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Kapalı Çarşı esnafı ile bir araya geldi. Porgalı’ya oldukça yoğun ilgi gösteren esnaflar yerel seçimlerde destek sözü verdiler.

30 Mart yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı, Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililer ile birlikte Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Porgalı, Kapalı Çarşı esnafı tarafından oldukça coşkulu ve güler yüzlü bir şekilde karşılandı.

Esnafları tek tek gezip sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Porgalı yerel seçimlerde de destek istedi. Gittiği her dükkanda, selamlaştığı her esnaf tarafından oldukça ilgi ile karşılanan Porgalı’ya esnaflar da destek sözü verdi.

Kendisinin de esnaflıktan geldiğini belirten Porgalı “Yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf arkadaşlarımızı ziyarette bulunuyoruz. Çok güzel, sıcak ve oldukça ilgi ile karşılanıyoruz. Biz esnafın, çalışanın, mağdurun, işçinin, köylünün ve çiftçinin dostuyuz. Bizlerde buralardan geldiğimiz için esnafımızın sıkıntı ve sorunlarını daha iyi bilen kişiler olarak sizlere her türlü desteği sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Esnafımızın güler yüzlülüğü, ilgisi ve desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti. 

Porgalı’ya destek sözü veren esnaflar ise “İnşallah sizi Yeşilyurt Belediye başkanı olarak görürüz. Çalışmalarınızı en başından beri takip edip beğeni ile izliyoruz. Malatyaspor’u ve esnafı daha iyi yerlere getireceğinize inanıyoruz. Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız