SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emine Hayat Verdi

A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa da geçirdiği trafik kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşince organları bağışlanan 7 yaşındaki Emine Akdeniz'in karaciğeri ve böbrekleri Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 3 kişiye nakledildi.

Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Servisi'nde trafik kazası sonucunda beyin ölümü gerçekleşen Emine Akdeniz'in organları, babası Şerif Akdeniz tarafından bağışlandı. Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakil Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile beraberindeki uzmanlar, özel araçla Şanlıurfa'ya giderek organları alıp, Malatya'ya döndü.

Getirilen karaciğer İstanbul'dan gelen ve 1995 yılından beri rahatsızlığı bulunan siroz hastası Mustafa
Çelik'e, böbrekler ise 2 çocuğa nakledildi.

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, "65. karaciğer naklini yapıyoruz. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz 43. karaciğer nakli. Her şey iyi gidiyor" dedi.

Siroz hastası Mustafa Çelik'in yakını Mehmet Çelik, hastalarının 1995 yılından beri rahatsız olduğunu belirterek, organ bağışında bulunan aileye teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız