SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EMITT 2013 Fuarı Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:26:18
EMITT 2013 Fuarı Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın da tanıtıldığı ve 24 Ocak ile 27 Ocak günleri arasında İstanbul Beylikdüzü'ndeki TÜYAP’ta düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı sona erdi. 

Malatya’nın tarihi ve kültürel değerlerinin yanısıra yöresel yemeklerinin tanıtıldığı standı, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ziyaret etti. Milletvekilleri Öz ve Aslanoğlu’nu Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı karşıladı.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, yatığı değerlendirmede; "Şuan bir yabancı turistin Malatya’da konaklama zamanı ortalama iki gün. Bunu en az bir hafta ve üzerine çıkarmamız gerekiyor. Bunun içinde farklı etkinliklere ihtiyaç duyuluyor. Şuan Malatya, Travel Turkey İzmir Fuarı, EMİTT Turizm Fuarı ve Malatya Günleri etkinliği ile ismini duyurmaya çalışıyor. Malatya, kayısının, sanayisinin yanında turizm potansiyeli olan bir yer. İlk düzenli yerleşim merkesi olan Orduzu Aslantepe Malatya sınırları içinde. Darende, Battalgazi, Arapgir gibi ilçelerimiz tarih kokuyor. Onlarca ziyaret edilecek yerimiz var. Bunların tanıtımını en iyi şekilde yaparak yerli ve yabancı turistleri Malatya’ya çekebiliriz. Bununla ilgili en kısa zamanda yeni projeler üretmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise, Malatya’nın önemli bir etkinlikte yer almasının onur verici olduğunu söyledi. 

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından yapılan açıklamada ise ; "Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. Yaklaşık 70 ülkenin katılım sağladığı ve 4 gün süren EMITT 2013'de, Fırat Kalkınma Ajansı’nın koordinasyonu ve desteğiyle açılan Malatya, Elazığ ve Bingöl stantlarında üç ilin Kültür ve Turizm Müdürlükleri, kendilerine özgü materyaller, görseller ve aktivitelerle bölgenin tanıtımını gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında FKA ekibi, fuar boyunca Malatya, Elazığ ve Bingöl illerinin yanı sıra fuardaki yerli ve yabancı katılımcıların stantlarında ikili görüşmeler yapıldı." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak : Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız