SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EMITT'te Malatya Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:15
EMITT'te Malatya Günü
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 70’e yakın ülkeden katılımın olduğu 19. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) açılan Malatya Standı etkinliği kapsamında Malatyalı sanatçılar tarafından müzik ziyafeti verildi. 

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Büyükşehir Kültür A.Ş, Fırat Kalkınma Ajansı, Büyükşehir Esenlik Şirketi, Pütürge, Darende ve Arapgir ilçe belediyeleri ile kentteki turizm sektörü temsilcilerinin destekleri ile EMİTT Fuarında açılan Malatya Standı kapsamında çoksayıda sanatçının sahne aldığı bir konser organizasyonu yapıldı.

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, yeni Malatyaspor Başkanı ve MASTÖB Başkanı Adil Gevrek, İstanbul Valiliği Yazıİşleri Müdürü Nafi Gül, İşadamı Vahap Küçük, siyasetçi Yüksel Cengel, Merhum Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu, ile birlikte  kalabalık bir katılımın olduğu konserde Malatyalı sanatçı Selahattin Alpay, Ozan Musayip Temuroğlu, Naki Yoksuli, Sevgi Vahap Ağca, Ebru Yaman, Serhat Koyun  ve Filiz Ağar sahne aldılar.

Aynı zamanda MASTÖB Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Sanatçı Selahattin Alpay sahne alarak, sevilen Malatya Türkülerini seslendirdi. Alpay’ın “Malatya” türküsü ile İstanbul’daki Malatyalılar uzun süre halay çektiler.

Fuara katılanlar Malatya yöresi türkülerini seslendiren sanatçılara yoğun ilgi gösterdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız