SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Amiri Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:32
Emniyet Amiri Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nda görevli emniyet amiri Dikmen’de aracının içerisinde ölü bulundu. Olay yerine gelen ekipler otomobil üzerinde uzun süre parmak izi incelemesi yaptı. Yapılan incelemelerin ardından emniyet amirinin cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nda görev yapan Emniyet Amiri Hakan Y. Dikmen Namdar Sokak üzerinde kendisine ait olduğu öğrenilen 06 VLG 81 plakalı aracın içerisinde ölü bulundu. İhbarın alınmasının ardından olay yerine gelen ekipler, Namdar sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yerine şerit çekilmesinin ardından incelemelere başlayan ekipler Hakan Y.’nin ölü bulunduğu araç üzerinde parmak izi incelemesi yaptı.

H.Y.’nin ölü bulunduğu aracın etrafında olay yeri inceleme ekipleri tarafından dedektörle arama yaptı. Savcının da olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hakan Y.’nin cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Öte yandan, Emniyet Amiri Hakan Y.’nin ölü bulunduğu aracın sol camının kırık olması dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız