SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet, Arapgir Garajı'nı İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki TEKEL depolarının yapılan bir proje ile iş ve aş kapısı olacağı bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Genel Meclisi toplantısında meclis üyelerine bilgilendirme yapıp, bazı konularda olur istedi.

Valiliğin yaptığı proje ile Uçbağlar Mahallesi'ndeki TEKEL depoları yerine Küçük ve Orta Büyüklükdeki Sanayicileri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirlği ile 34 işyeri kurularak burada 300 kişiye iş temininin planlandığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "İlimize, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) kuruldu. İŞGEM projesi ile TEKEL depoları alanında, Valilik, İl Özel İdaresi, KOSGEB, Belediye ve Ticaret Sanayi Odası işbirliği ile 34 işyeri kurulup üretim yapılacak. 300 civarında kişiye istihdam sağlanması planlanıyor. Buradaki yerlerin tadilatı için 1 milyon TL para gerektiyor. Bu paranın 725 bin TL'sini KOSGEB karşılayacak. Kalan 275 bin TL'yi ise, İl Özel İdaresi, Belediye ve TSO olarak karşılanacak" ifadelerini kullandı.

ARAPGİR GARAJI İLE EMNİYET KADEMESİ TAKAS EDİLİYOR

İl Özel İdaresi'ne ait Arapgir Garajı'nın 4 bin 687 metrekare alanı ile şehirlerarası otobüs terminali yanındaki Emniyet Müdürlüğü'ne ait kademe yeri olan 4 bin 264 metrekare yerin takasının yapılması konusunda Emniyet Müdürlüğü'nden teklif geldiğini söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, konuyu meclisin takdirine sunduklarını bildirdi. Emniyet Müdürlüğü'nün Arapgir Garajı yerine Polis Merkezi yapacağı belirtildi.
İl Özel İdaresi yeni binasının TEDAŞ karşısındaki arsaya yapılacak olmasından burasının resmi kurum olarak tasdik edilmesi için meclisin olurunu istediklerini söyleyen Er, buraya yeni bina yapılıp, yeni binaya taşınacaklarını aktardı.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, talepleri komisyonlarda incelenmek üzere havale etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız