SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdürü Açığa Alındı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:45
Emniyet Müdürü Açığa Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, mahkeme kararı ile 11 ay sonra döndüğü görevinden 8 gün sonra açığa alındı.

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Ayün, 9 Ocak 2014 tarihli Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile görevinden alınmıştı. Mahkemeye başvurarak kazanan Aygün, 11 ay sonra 4 Aralık Perşembe günü gece Malatya’ya gelerek görevine başlamıştı.

Aygün’ün,  hakkında soruşturma yapan müfettişlerin raporu üzerine üzerine, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 12 Aralık Perşembe günü itibarıyla açığa alındığı, Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne ise her hangi bir atamanın yapılmadığı öğrenildi.

1 YILDA 4. ATAMA YAPILACAK

Bu arada, Aygün’ün yerine atanan ve 10 Ocak 2014 tarihinde görevine başlayan Nuri Uluayak, 14 Mayıs 2014 tarihli kararname ile görevinden alınmış ve yerine Ankara Elmadağ Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ömer Urhal atanmıştı. Dr. Urhal da, Aygün'ün idari mahkemeden göreve dönüşüyle ilgili karar almasıyla 4 Aralık günü görevinden ayrılmış ve 11 ay sonra Aygün görevine yeniden başlamıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün vekaleten bir atama yapacağı, Dr. Urhal’ın  büyük ihtimalle bu kapsamda yeniden atanması bekleniyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız