SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Yeni Emniyet Müdürü

0
Güncellendi - 2019-09-22 22:16:45
Malatya'nın Yeni Emniyet Müdürü
A- A+ PAYLAŞ

49 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ, 17 MÜDÜR MERKEZE ALINDI.. Emniyet Müdürlerini kapsayan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Resmi Gazete'de yayınlandı, Malatya Emniyet Müdürü de değişti.

Mayıs 2014'ten bu yana yaklaşık 5.5 yıldır  Malatya Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren Dr. Ömer Urhal  Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atanırken, Sinop Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren (fotoğrafta) Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

20 Eylül 2019 günkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin emniyet müdürü değişti, 17 ilin Emniyet Müdürü merkeze alındı.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN KİMDİR?

Malatya'nın yeni Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, 1969 yılında Kırşehir ili Kaman İlçesi Benzer Köyünde doğdu.İlk ve ortaokulu memleketinde bitirdikten sonra 1983 yılında Polis Koleji’ne girdi.

1987 de Polis Kolejinden 1991 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesinde Yüksek lisansını yaptı. Sırasıyla Ankara, Elazığ, Antalya ve Zonguldak illerinde görev yaptı. 1998-2001 yılları arasında Paris, UNESCO’da bulunan Türk temsilciliğine Güvenlik Ataşesi olarak görev yaptı.

İlk şiir Kitabı olan Düşünce isimli şiir kitabını 2011 yılında yayınladı.

2016 Ekim ayında Sinop'ta göreve başlayan ve Resmi Gazete'nin 20 Eylül 2019 günkü sayısında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Dağdeviren, evli ve 2 kız 1 erkek 3 çocuk babası.

KARARNAME KİMLERİ KAPSIYOR?

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi'nde yeralan isimler, eski ve yeni görev yerleri şöyle:

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Malatya'nın yeni Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Mikayil doğan (1 yıl önce)
    Saygılarımla müdürümüz ercan dağdeviren çok seviyoruz tanışmak istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mikayil doğan (1 yıl önce)
    Sayın ercan dağdeviren müdürümüzü saygıyla hürmetlerimi sunarım allah müdürünümüzü gücünü kuvvetini artırsın kendisiyle çok görüşmek istiyorum benim kızım 18 yaşında polislik görevini çok seviyor genellikle o çok görmek istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim alıcı (3 yıl önce)
    Sayın müdürüm siz beni ben sizi tanımam ama halk arasında seviliyosunuz ben dahil size ömrünüz boyunca sağlık ve diliyorum.kendinize iyi bakın saygılar.amcamda müdürlük yapmıştı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    ALLAH HAYIRLI ETSİN sn: müdürüm trafik polisler suçsuz yere ceza yazıyorlar şimdi siz dersiniz suçsuz yere cezamı yazılıyor emin olun yazılıyor haberiniz tekrardan hoşgeldiniz başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (4 yıl önce)
    inşallah denetimler sıkı olur her yer torbacı hapcı dolu 10 yaşındaki cocuğun cebinde bile bıcak var malatya eski malatya degil inşallah emiyetimiz gerekli denetimleri yapar bundan sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kendi haline bıraksak yasalara göre çalışsa mudahele olmasa başarılı olur diyorum Atatürk devrin devlet demiryolları genel müdürüne trenlerin hızını 40 km üzerine çıkarma talimatı verir genel müdür Atatürk'e telgraf ceker altyapının müsait olmadığını bunun için bu emri yapmayacağını söyler Atatürk böyle yöneticilere sahip olduğumuz için memnuniyet duyuyorum der işte bu genel müdür döneminde sekiz yıl demiryolu kazalarında bir kişi kaybetmeyiz inşallah başarılı olur diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Doğan (4 yıl önce)
    Vatan derim, millet derim,  Yine başladı seferim,  Haksıza karşı, neferim,  Durdurmamak elde değil. Bu dizelerin sahibi Malatya'da haksızlılığın karşısında bir Nefer olur inşallah. Sayın Müdürümüze yeni görevinden başarılar diliyorum.. Samsun Emniyet Müdürlüğüne atanan Sayın Dr. Ömer Urhal'e de başarılar diliyorum. Şahin Doğan Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni emniyet müdür ünü hiç sevmedim eski müdürümüz geri gelsin??
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (4 yıl önce)
    birşeyler yaparsa iyi olur malatya eski malatya değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • MİKAİL (4 yıl önce)
    Umarım buraya şiir yazmaya gelmemiştir.Araştırmalara göre suç organizasyonlarının (haraç tehdit fuhuş) en fazla artış olduğu il MALATYA dır. Sayın müdürüm hayırlı olsun ama şiirlerinizden çok şiir gibi bir asayiş istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Hoş gelmiş sefa gelmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin sayın mudurum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa ışık (4 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin başarılarının devamını temenni ediyorum malatyamıza hoşgeldiniz iyiçalışmalar dilerim müdürüm
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (4 yıl önce)
    Sayın Müdürüm Allah hayırlı uğurlu etsin sizden bir ricam olacak bazı trafik polisleri görüntü almadan şahsi olarak telefonla konuştun, emniyet kemerin bağlı değil, yanlış park diye, tamamen şahsi egolarını tatmin etmek için yoldan geçen plakası hoşuna gitmeyen veya bir başkası tarafından plaka veriliyor ceza yazıyorlar, bunlar görüntü almadan ceza yazmasınlar lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    İnşallah yeni Emniyet Müdürü iyi daha aktif olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Başarilar dilerim denetimler sıklaşır insallah torbacılar dan kendini mafya sanan kötü insanlardan kurtarir inşallah yeni emniyet müdürümüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (4 yıl önce)
    Maşallah pek de yakışıklı imiş ama adalet 0 bu ülkede emniyet müdürü olmak da boş bı etkisi yok
    0
    0
    Yanıtla