SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdürü MÜSİAD'ı Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2017-12-13 04:14:02
Emniyet Müdürü MÜSİAD'ı Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Ömer Urhal, güvenlik ve ticaret dengesinin önemli olduğunu Malatya’mızın bir huzur kendi olma noktasında gayret içerisinde olduklarını belirterek, "Bu konuda istihdam sağlayan ticaret ve iş adamlarımızın bu anlamda karşılıklı işbirliği içerisinde aynı duygu ve düşüncelere sahip olmaktan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de bizler hep sizlerin yanındayız, Malatya’mızın kamu düzenini sağlaması asayişin temini edilmesi, suç ve suçlu ile müdahale noktasında bizler gayret gösteriyoruz. Sizlerinde bizlerin yanında olduğunuzu biliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan ise” Emniyet müdürümüz 15 Temmuz öncesi ve sonrası Malatya’daki olaylarda almış olduğu güvenlik tedbirlerini takdirle karşılıyoruz. Malatya’nın bir huzur ve emniyet şehri olması için müdürümüzün gayretlerini görüyoruz, bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız