SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdüründen Ziyaretler

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:17:29
Emniyet Müdüründen Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Çalışan Gazeteciler Günün nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, ziyaret için Dr. Urhal’a teşekkür ederek, “Emniyet ile gazeteci diyalogu çok farklı bir diyalogdur. Ayın görevi üstlenmişlerdir kamu hizmeti konusunda. Emniyet fezleke der, biz sütun deriz, sayfa deriz.  Emniyet görevlileri ile basın mensupları sahada hep birliktedir” dedi.

Emniyet Müdürü Dr. Urhal, Malatya Gazeteciler Cemiyeti şahsında Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıklarını söyledi.

Daha sonra Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, cemiyetin kuruluşunun 25 yılı nedeniyle Emniyet Müdürü Ömer Urhal’a plaket verildi.

MGTC'DE..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya Televizyonlar ve Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal gazetecilerin önemine değindi. 

Cemiyet Başkanı Mikail Pelit’i ziyaret eden Emniyet Müdürü Urhal kısa bir konuşma yaparak, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sayın Başkanın şahsında tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum. Sayın Başkan tevazu gösterdi. Bizler de ona layık olmak için Malatya halkına elimizde geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Malatya Televizyoncular ve Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mikail Pelit ise, Malatya’da ki hizmet kalitesinin arttı belirterek “Polis-vatandaş iş birliğinin yaşandığı bir dönemdeyiz. Sayın Emniyet Müdürümüzün göreve başlamasıyla birlikte Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün hizmet kalitesinde ciddi bir artış olduğunu görüyoruz. Malatya güvenli ve huzurlu bir il. Suçların önlemsinde polis vatandaş işbirliğinin çok büyük bir önemi var” dedi.

Bu arada Urhal, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ni de ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız