SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Saldırısında O İsim

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:25:12
Emniyet Saldırısında O İsim
A- A+ PAYLAŞ

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bir kadın tarafından yapılan silahlı saldırıda 2 polisin yanı sıra bir vatandaşın da topuğundan yaralandığını bildirdi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “1 Nisan 2015 günü saat 17.50 sıralarında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi istikametinden gelerek, İl Özel İdaresi’nin önünden İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nin ana giriş nizamiye kapısına yürüyen bir bayan şahıs, uzun namlulu silah ile ateş açmış, kapıda ve çevrede görevli personel tarafından saldırgana silahla karşılık verilmiş, şahıs ölü olarak ele geçirilmiştir. Saldırı sırasında 2 polis memuru hafif şekilde yaralanmış, yaralanan polis memurları hastanede tedavi altına alınmıştır. Yoldan geçmekte olan bir vatandaş çıkan çatışmada sol ayak topuğundan hafif şekilde yaralanmış, yaralanan vatandaşın tedavisi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam etmektedir. Ölü olarak ele geçirilen örgüt mensubunun üzerinden, 1 adet uzun namlulu kaleşnikof otomatik tüfek, 1 adet tabanca ile 2 adet el bombası elde edilmiştir” denildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapılan silahlı saldırıda ölü ele geçirilen kadın terörist üzerinde yapılan incelemede kimliği belirlendi. Teröristin İstanbul Taksim'deki polis noktasına silahlı saldırıya ilişkin aranan Elif Sultan Kalsen olduğu tespit edildi.

Sultanahmet’te polis noktasına yapılan saldırıyla adı gündeme gelen Kalsen, 9 kişilik canlı bomba listesinde yer aldığının belirtilmesinin ardından yaptığı basın açıklamasında canlı bomba olmadığını iddia etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız