SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet ve Jandarma'ya Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:30:29
Emniyet ve Jandarma'ya Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, İl Jandarma Komutanlığını ardından da İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 

İl Jandarma Komutanlığında Kurmay Albay Hasan Aksoy ve hazır bulunan İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından karşılanan Vali Kamçı, Şeref Kıtasını selamladıktan sonra Şeref Defterini de imzaladı.

Vali Kamçı kendisine verilen brifingin ardından yeni oluşturulan Harekat Merkezi'nde de incelemelerde bulunarak merkez hakkında bilgi aldı. Brifing de Jandarmanın görevinin adli, mülki, askeri ve diğer görevleri ifa etmek suretiyle asayişi sağlamak olduğu belirtilerek, sorumluluk alanında meydana gelen görevleri kapsamındaki olaylar hakkında da bilgiler verildi.

“156 Jandarma İmdat” telefonlarının tamamının yeni oluşturulan Harekat Merkezi'ne yönlendirildiği, bütün ihbar ve şikayetler Harekat Merkezi'nde toplanarak Olay Yeri İnceleme ve İstihbarat Timleri ile İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma Karakol Komutanlıklarının olaylara daha etkili müdahale etmelerinin sağlandığı dile getirildi. Böylelikle vatandaşın jandarmaya olan güven duygusunun arttığı, ihbar ve şikayetlerin doğruluk oranının yükseldiği belirtilerek Merkezde Haber Bilgi alışverişinin yanı sıra Kimlik sorgulama, Araç Sorgulama ve Plaka Tanımlama Sistemlerinin yer aldığı bildirildi. Uygulamalı olarak da bir araç plakası kontrol edilerek geçmiş tarih de o aracın hangi güzergahları takip ettiği ile hareket tarih ve saat bilgileri sorgulandı.

İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Kamçı burada da İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından karşılandı.

Kamçı, Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayıp Emniyet Müdürü Urhal ve Yardımcıları ile görüştükten sonra toplantı salonuna geçerek burada Emniyet Müdürlüğünün faaliyetleri, birimleri ve personeli hakkında brifing aldı.

Vali Kamçı, brifing sonrası Müdür Urhal ve personele teşekkür edip çalışmalarında başarılarak dileyerek Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız