SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyetçilerin Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Polis teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, Malatya Emniyet Müdürlüğü mensuplarına konser verdi.

Polis teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü Malatya'da düzenlenen birtakım etkinliklerle kutlanıyor. Kutlama programı çerçevesinde Manas Evleri'nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, Anemon Otel'de emniyet mensuplarına konser verdi.

Konsere; Vali Doç. Dr. Ulvi Saran, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve eşi Türkan Kahya ile emniyet mensupları katıldı. Gecede, Manas Evleri tarafından Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne 2 adet araç hediye edildi.

Programda bir konuşma yapan Manas Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Öztürk, yaptığı konuşmada, "Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 166. yıldönümü dolayısıyla düzenlediğimiz dirliğimiz birliğimizde programına hoş geldiniz. Huzurun ve asayişini adresi siz sevgili dostlarımızın gönül gecelerine katılmak, mutlu anlarında yanlarında olmak, polis haftalarını tebrik etmek, böylesi anlamlı ve ciddi organizasyonların teşkiline vesile olmak bizim için mutluluk ve heyecan vericidir" dedi.

Öztürk, daha sonra İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'ya iki aracın anahtarını teslim etti. İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, Emniyet Müdürlüğüne araç katkısından dolayı Öztürk'e teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdimi sonrası bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "44 araç kampanyası başlatmıştık. Bu kampanya başladığında bu kadar olacağını tahmin etmiyorduk. Şu an 44 araç hedefine ulaştık. Bu kampanyayla 36 araç aldık. Eski araçlarımızı da takas usulü satarak, toplam 44 araç almış oluyoruz. Demek ki, bu işin pin kodunu bilirseniz, yapılmayacak bir şey yok. Bir araç dahi alamayız derken, bugün Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne 44 araç almış bulunmaktayız. Göreve geldiğimden bu yana 130
civarında araç değişti. 10 yaş üzerinde arabamız kalmadı. Bu da değerli iş adamlarımızın katkıları sayesinde oldu" diye konuştu.

Gecede, daha sonra Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz konser verdi. Türküleriyle geceye renk katan Hakalmaz, emniyet mensuplarının haftalarını kutlayarak, "Malatya'mızda ve de sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Böyle özel günleri türkücüyle kutladığınız için çok teşekkür ediyorum. Hem türkü hem de bizi çağırdığınız için daha çok teşekkür ediyoruz. Polis teşkilatımızın 166. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Ülkemiz yavaş yavaş değişiyor. Eskiden bize 'Bak polise veririz' denilirdi. Şimdi çocuklarımıza 'Bir şey olduğunda polis amcanıza gidin' diyorum. Bir de şuna inanıyorum; ben istisna her şeyde olabilir ama vatan sevgisi olmadan bu mesleğe başvurulmayacağını sanıyorum. O yüzden biz hakikaten polisimizi gördüğümüzde yüzümüz gülüyor. Allah hepimizi korusun. Polisimizi ve askerimizi biraz daha fazla korusun. Çünkü sırf kıyafetlerinden dolayı saldırılara muhatap kalabiliyorlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız