SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyete Teşekkür Belgesi

A- A+ PAYLAŞ

Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı, Malatya Emniyet Müdürlüğü'nü Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi. Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı'nın göndermiş olduğu Teşekkür Belgesi'ni Vali Ulvi Saran Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'ya teslim etti.

Vali Ulvi Saran, yaptığı konuşmada, "Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı, emniyet görevlerinin yerine getirilmesi sırasında insan haklarına uygun uygulamalar nedeniyle ödüllendirilmiş bulunmaktasınız. Kamu hizmetlerinin verilişi sırasında duyarlı davranan kuruluşların takdir edilmesi gerekiyor. İnsan Hakları Başkanlığı'nın verdiği bu ödül bir takdir ifadesi olduğu gibi başka kurumlarında dikkatli olmaları konusunda bir örnek teşkil edecektir" dedi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, ödül aldıkları için teşkilatı ve kurumu adına çok memnun olduğunu söyledi.

Bugüne kadar insan haklarına hep saygı duyduğunu anlatan Kahya, şöyle konuştu:

"Personelimin de saygı duymasını istedim. Bütün imkanlarımızla bunu göstermeye çalıştık. Üç tane polis merkezi ile TEM, Kaçakçılık ve Asayiş Şubesindeki bütün nezarethanelere kamera yerleştirdik. Birincisi, dışarıdan gelen vatandaşlara kötü muamele yapılırsa bu görünsün, ikincisi arkadaşlarımız kötü davranmadığı halde yapılacak iftiralara karşı hazırlıklı olmak. Geldiğim günden itibaren bu kameraları yerleştirmiştik."

Malatya'da dört yıldan beri görev yaptığını anlatan Kahya, sözlerine şöyle devam etti: "Dört yıldan beri kötü muamele ve polisimize karşı bir iftira ile karşılaşmadım. Vatandaşlara muamelede vatandaşlarımıza tavsiyem şu oluyor, bize gelen herkesin

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız