SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyetin 'Hayrat' Raporu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Emniyet Müdürlüğü ile hayırsever vatandaşların işbirliği sonucu Eylül ayı içerisinde yardıma muhtaç aileler ve çocuklara yapılan yardımlarla ilgili bilgi verildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile Malatya’lı hayırsever vatandaşlarımızın iş birliği ile 2006 yılı Eylül ayı içerisinde yardıma muhtaç aile, okul çağında ihtiyacı olan çocuklara ve sokakta çalışan çocuklara yardım kampanyası düzenlenmiş olup;

04.09.2006 13 çocuğa okul üniforması(ceket, pantolon, etek, gömlek,kravat ve önlük)eşofman takımı, spor ayakkabı, kundura, iç çamaşırı, çorap, çanta ve 15 çocuğa Emniyet Müdürlüğümüzce 1 okul sezonu boyunca yetecek kırtasiye yardımı yapılmıştır.

07.09.2006 30 çocuğa 30 adet okul çantası; içerisinde 1 okul sezonu boyunca yetecek kadar kırtasiye malzemesi ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır.

08.09.2006 günü 15 çocuğa okul üniforması (ceket, pantolon, etek, gömlek,kravat ve önlük)eşofman takımı, spor ayakkabı, kundura, iç çamaşırı,çorap, çanta ve 15 çocuğa Emniyet Müdürlüğümüzce 1 okul sezonu boyunca yetecek kırtasiye yardımı yapılmıştır.

09.09.2006 günü 627 koli her yaş gruptan giyecek malzemesi fakir ve muhtaç ailelere dağıtılmak üzere muhafaza edilmektedir.

13.09.2006 günü 18 adet okul çantası ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtımı yapılmıştır.

14.09.2006 günü 5 okul çocuğuna okul kıyafeti ayrıca bu 5 çocuğa Emniyet Müdürlüğümüz tarafından 1 yıl yetecek kadar kırtasiye yardımı yapılmıştır.

19.09.2006 günü ilköğretim ve lise çağındaki 17 çocuğa (ceket, pantolon, etek, gömlek,kravat ve önlük)eşofman takımı, spor ayakkabı, kundura, iç çamaşırı,çorap, çanta ve Emniyet Müdürlüğümüzce 1 okul sezonu boyunca yetecek kırtasiye yardımı yapılmıştır.

20.09.2006 günü ilköğretim ve lise çağındaki 10 çocuğa (ceket, pantolon, etek, gömlek,kravat ve önlük)eşofman takımı, spor ayakkabı, kundura, iç çamaşırı, çorap, çanta ve Emniyet Müdürlüğümüzce 1 okul sezonu boyunca yetecek kırtasiye yardımı yapılmıştır.

22.09.2006 günü Malatya’lı hayırsever vatandaşlarımızca sokakta çalışan 20 çocuğa sabah kahvaltısı verilmiş, okul eğitim ihtiyaçları karşılanmıştır.

22.09.2006 günü 6 adet okul çantası ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmıştır.

26.09.2006 günü 112 çuval gıda paketi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüz ve Malatya’lı hayırsever vatandaşlarımızın kardeş aile projesi kapsamında toplam 5 aile tespit edilerek kardeş aile olarak teslim edilmiştir.
Emniyet Müdürlüğü ve Malatya’lı hayırsever vatandaşlarımızın iş birliği ile 2006 yılı Eylül ayı içerisinde toplam 103 çocuğa okul üniforması (ceket, pantolon, etek, gömlek,kravat ve önlük)eşofman takımı, spor ayakkabı, kundura, iç çamaşırı, çorap, çanta ve 167 çocuğa 1 okul sezonu boyunca yetecek kırtasiye ve 270 adet çanta yardımı yapılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız