SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyetin Terfi Ve Veda Töreni..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 26 müdür, amir ve komiser terfi etti.. Bu arada, 20 müdür ve amirin başka illere atandığı Malatya'ya 7 müdür ve amirin tayin edildiği bildirildi.

TERFİ VE VEDA TÖRENİ..
Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev alan toplam 27 müdür, amir, başkomiser ve komiserin terfi etmesi dolayısıyla Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde bir tören yapıldı.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, terfi edenlere yeni rütbelerinin takılması, tayinleri çıkanlara ise veda yemeği olarak bu organizasyonun yapıldığını belirtti. Kahya, 1.5 ay önce Malatya'da göreve başladığını, Malatya'yı iyi bilen personelin tayinlerinin çıkmasından üzüntü duyduğunu, onların tecrübelerinden istifade etmek istediğini, bu personelin gittikleri yerde bilgi ve birikimleriyle görev yapacaklarını kaydetti.

Kahya, Malatya'ya gelen personeli, üst rütbeye yükselen çalışma arkadaşlarını da kutladığını bildirdi.

TERFİ EDENLER..
Malatya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev alan ve terfi eden personel şunlar:

* 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi edenler: Mustafa Kızılkaya, Galip Kahya, Aydın Gider, Lütfullah Uğur Pekcan, Hayrettin Yıldızlı,

* Emniyet Amirliği'nden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi edenler: İlker Hüseyin Atar, Hüseyin Demir, İsmail Bilgin,

* Başkomiserlikten Emniyet Amirliği'ne terfi edenler: Cüneyt Çiçek, Harun Özcan, İbrahim Altıntaş, Recep Gündüz, Sibel Çelik, Aydın Hilmi Gönen, Ali Loğoğlu, Ercan Aykan, Kasım Aksoy, Korkut Aydın, Hüseyin Genç, Harun Yaldız, Nalan Kumlu,

* Komiserlikten Başkomiserliğe terfi edenler: Seydi Ertekin, Kemal İlhan, Hakan Köse, Orhan Durmaz ve Şerafettin Ateşoğlu.

MALATYA'DAN GİDENLER..
2. Sınıf Emniyet Müdürü (Müdür Yardımcısı) Mahmut Tebebaşı Bilecik PMYO'na,
3. Sınıf Emniyet Müdürü Emine Gülcüler İzmir Bornova Polis MYO'na,
3. Sınıf Emniyet Müdürü Sultaniye Tepebaşı Bilecik PMYO'na,
3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz Samsun'a,
4. Sınıf Emniyet Müdürü Ayhan Üğüden Yalova'ya,
4. Sınıf Emniyet Müdürü Turgut Temel Denizli'ye,
4. Sınıf Emniyet Müdürü Ertuğrul Şenyiğit Mersin'e,
4. Sınıf Emniyet Müdürü Ender Sevim Ankara Polis Akademisi'ne,
4. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Arslan Edirne'ye,
Emniyet Amiri Ertuğrul Özten İzmir'e, Emniyet Amiri Yücel Tunç Antalya'ya, Emniyet Amiri Kamil Yıldızkaya Gaziantep'e, Emniyet Amiri İsmail Terzioğlu Edirne'ye, Emniyet Amiri Osman Sümer İstanbul Etiler PMYO'na, Emniyet Amiri Bilge Ünal Manisa'ya, Emniyet Amiri Nedim Arkan Afyon'a, Emniyet Amiri Serkan Yonar Manisa'ya, Emniyet Amiri Cafer Gündoğdu Kocaeli'ne, Emniyet Amiri Mevlüt Okan Yıldız Ankara'ya, Başkomiser Ziya Gülcüler İzmir'e
atandılar.

MALATYA'YA GELENLER..
Adana'dan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Ali Gezer,
İstanbul'dan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Orhan Çağlıyan,
Ankara EGM Bilgi İşlem Daire Başkanlığından 4. Sınıf Emniyet Müdürü Muharrem Canbolat,
Adana'dan Emniyet Amiri Murat Ahmet Yürekliler,
Iğdır'dan Emniyet Amiri Hakan Yılaz,
Ankara EGM Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Emniyet Amiri Ömer Kılıç,
TBMM Koruma Müdürlüğünden Emniyet Amiri Tahsin Ildız
ise Malatya'ya atandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız