SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyette 'Jet' İşbaşı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:14:39
Emniyette 'Jet' İşbaşı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın yeni Emniyet Müdürü Nuri Uluayak akşam saatlerinde gelerek görevine başladı.

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Polis Başmüfettişi iken Malatya Emniyet Müdürlüğüne atanan Nuri Uluayak, Malatya’ya gelerek görevine başladı.

Uluayak, Emniyet Müdürlüğü binasının önünde Emniyet Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri,  İlçe Emniyet Müdürleri ve Emniyet Amirlerince karşılandı.

Karşılama sonrasında makamına geçen Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, “Bundan sonra beraber ekip arkadaşlarımızla birlikte Malatya’da asayiş ve güvenliğin sağlanması için üstümüze düşen her türlü çalışmayı yerine getireceğiz. Amacımız ülkenin genelindeki huzur ve asayiş ortamına bağlı olarak Malatya ilinde de asayiş ve huzurun sağlanması konusunda üstün bir gayretle bütün arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Malatyalıya hizmet etmeye geldik” dedi.

Emniyet Müdürleri kararnamesinde Mustafa Aygün’ün merkeze alınması üzerine yerine Polis Başmüfettişi Nuri Uluayak atanmıştı.

Çarşamba günü yayınlanan atama kararnamesinden hemen 2 gün sonra, merkeze alınan Mustafa Aygün'ün görevden ayrılması ve yerine atanan Nuri Uluayak'ın göreve başlaması, bugüne kadar yaşanmış en hızlı görev değişikliği oldu ve "jet işbaşı" yorumlarına yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız