SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyette 38 Bin 103 Personelin Tayini Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-06-24 20:41:34
Emniyette 38 Bin 103 Personelin Tayini Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

  • 1’inci hizmet bölgesi il statüsüne geçen (Malatya, Kahramanmaraş, Tokat, Rize, Yozgat) illerden bin 636 personelin de batı illerine ataması yapıldı.

Emniyet Teşkilatı Personelinin 2016 Yılı Genel Atamaları çerçevesinde Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerinde atama ve yer değiştirme işlemi gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ilgili mevzuat hükümlerince belirlenen 2016 Yılı Genel Atamaları çerçevesinde Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerinde toplam 38 bin 103 personelin atama ve yer değiştirme işleminin gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, 1’inci hizmet bölgesinden 2’nci hizmet bölgesine 23 bin 779 personelin, 2’nci hizmet bölgesinden 1’inci hizmet bölgesine 11 bin 655 personelin, 2’nci hizmet bölgesinden 2’nci hizmet bölgesine bin 033 personelin atama işlemleri yapıldığı, 29 bin 991 personelin ise ipka taleplerinin kabul edildiği kaydedildi.

BİN 636 PERSONEL BATI İLLERİNE ATANDI

1’inci hizmet bölgesi il statüsüne geçen (Malatya, Kahramanmaraş, Tokat, Rize, Yozgat) illerden bin 636 personelin de batı illerine ataması yapıldığı belirtilen açıklamada, “Personelin talepleri dikkate alınarak yapılan atamalarda; 2’nci hizmet bölgesinden 1’inci hizmet bölgesine dönen personelin yüzde 79,30’u ilk 3 tercihinden birine, yüzde 87,37’sinin 7 tercihinden birine, 1’inci hizmet bölgesinden 2’nci hizmet bölgesine giden personelin ise yüzde 45,58’i ilk 3 tercihinden birine, yüzde 85,47’si ise 7 tercihinden birine atandı ” ifadelerine yer verildi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla