SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyette Terfi Töreni

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:17:36
Emniyette Terfi Töreni
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da, 23 rütbeli personel bir üst rütbeye terfi ederken, tayini çıkan 17 rütbeli personel de veda etti. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi ve Tayin Veda Töreni, Emniyetin Bölge Trafik Tesislerinde yapıldı. Törene Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ile emniyet personeli katıldı.

Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, toplumda huzur ve güvenin teminatı olduklarını belirterek "Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak insan odaklı, insan haklarına saygılı ve halkla iletişimi güçlü bir modeli benimsedik. Her gün bu model üzeri yol alıyor ve çıtayı biraz daha yükseklere taşımaya çalışıyoruz” dedi.

Vali Vasip Şahin ise konuşmasında, burada, emniyet müdürlüğünü gayretli gördüğünü belirterek şöyle konuştu: "İşine sahip, konusuna vakıf ve bilinçli bir şekilde vatan hizmetinde gerçekten fedakar gördüm. Bulunduğunuz görev itibariyle riskli bir görev üstlenmişsiniz. Göreviniz, çok sevimli bir görev değil, zor kullanmak gibi bir yetkiniz ve göreviniz var. Bu dengeli kullanılması gereken bir görevdir. Ama ne kadar dengeli kullanırsanız kullanın bundan memnun olmayan kesimler mutlaka olacaktır. Malatya’da bir yıla yakındır görev yapıyorum; polisimizle ilgili bana ciddi ve elle tutulur, doğru dürüst bir şikayet gelmedi. Türk polis teşkilatı artık 30 yıl önceki intibaya sahip değil. Hem eğitim itibariyle, hem tecrübe itibariyle, hem de davranış şekli itibariyle gerçekten göğsümüzü kabartacak noktaya geldiniz.”

Törende bir üst rütbeye terfi eden 23 emniyet mensubuna rütbeleri protokol üyelerince takıldı. Malatya Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yaparken tayinleri başka illere çıkan 17 emniyet mensubuna da hizmetleri anısına teşekkür plaketi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız