SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyetten Yılbaşı Önlemleri

0
Güncellendi - 2015-12-31 23:20:35
Emniyetten Yılbaşı Önlemleri
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı nedeniyle çeşitli önlemler aldı. Asayiş ekiplerinin yanı sıra trafik ekiplerinin de, yılbaşı gecesi yoğun denetim yapacakları bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün önlemlere ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak, değerli halkımızın desteği ile Malatya İlinde yüklendiğimiz görev sorumluluğunun bilinci içerisinde, İlimizin daha güvenli ve huzurlu bir kent olmasını sağlamak, daha kaliteli güvenlik hizmeti sunabilmek ve vatandaşlarımıza hizmette en iyiye ulaşmak için var gücümüzle mesai mevhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu bilinç içerisinde 2016 yılına girilirken, vatandaşlarımızın yeni bir yıla huzur, güven ve mutluluk içerisinde girmelerini sağlamak amacıyla genel güvenlik önlemlerine ek olarak bir dizi tedbirlerin alınması planlanmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce 31.12.2015 - 03.01.2016 tarihleri arasında halkımızın yoğun olarak bulunabileceği yerlerde yaya devriye sayısı arttırılmış, gerek şehir içi gerekse şehirlerarası yol güzergâhlarında trafik ekiplerimizce yapılan çalışmalar ile de, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için tüm tedbirler alınmıştır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde ziyaretlerini ve alış veriş yapmalarını sağlamak için kalabalık olan alış veriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler ile caddelerde, parklarda, bahçelerde, havaalanı, terminal ve istasyonlarda, şehir içerisinde ve şehirlerarası devlet kara yollarında yaya ve araç trafiğine karşı personel görevlendirerek emniyet ve trafik tedbirleri artırılmıştır.

Eğlence merkezlerinde meydana gelebilecek olayların önlenebilmesi veya taşkınlık suretiyle vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu bozucu davranışların men edilebilmesi amacıyla yapılacak denetimler artırılacak, gerektiğinde şüpheli şahıslar, otolar ve umuma açık yerlerde aramalar yapılacak, suç unsuruna rastlanılması durumunda gerekli işlemler yapılacaktır. Özellikle evden ve iş yerlerinden hırsızlık olaylarının olabileceği göz önünde bulundurularak her türlü olaylara yönelik tedbirler alınmıştır. Vatandaşların bir arada bulunduğu yerlerde cinsel taciz, yankesicilik, sarkıntılık, kapkaç ve dolandırıcılık gibi olaylara karşı da ekiplerimiz daha dikkatli bulunacaktır.

Vatandaşlarımızın şüphelendikleri herhangi bir durum ve konu ile karşılaşmaları halinde “155 - POLİS İMDAT” telefonuna bilgi vermeleri, Emniyet Müdürlüğümüzce alınan tedbirlere önemli derecede katkı sağlayacaktır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetin en iyisine layık değerli Malatya halkının huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yeni yılda da 24 saat görev başında olacağız. Bu vesileyle, hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, 2016 yılının ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini, ülkemizin birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ederiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız