SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emoji Filmi

0
Güncellendi - 2017-09-08 00:41:18
Emoji Filmi
A- A+ PAYLAŞ

Emoji Filmi, akıllı telefonunuzun içindeki daha önce görülmemiş dünyanın kapılarını açıyor. Textopolis şehrinde bir mesajlaşma uygulamasının içinde yaşayan emojiler (Gene hariç), telefonun sahibi tarafından seçilecekleri günü bekleyerek ve favori emojiler arasına girmeyi ümit ederek yaşamaktadırlar. Gene filtresiz doğmuştur ve diğer emojiler gibi sadece bir ifadesi yoktur, birden fazla ifadesi vardır. Diğer emojiler gibi normal olabilmek için en iyi arkadaşı Beşlik’ten ve hacker Kaçak’tan yardım ister.

Yönetmen: Tony Leondis

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

Yapım Yılı: 2017

Vizyon Tarihi: 8 Eylül 2017 Cuma

Senaryo: Eric Siegel , Tony Leondis

Seslendirme:

Anna Faris, T.J. Miller, Sofia Vergara, Patrick Stewart, James Corden

Yapımcı Firma: Sony Pictures Animation

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: The Emoji Movie

intersinema.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız