SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emrah Akhisar'dan Ayrıldı

0
Güncellendi - 2016-01-09 01:39:01
Emrah Akhisar'dan Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor Malatyalı kalecisi Emrah Tuncel ile yollarını ayırdı.

Edinilen bilgiye göre 5 yıldır yedek kaleci olarak Akhisar Belediyespor forması giyen Emrah Tuncel Akhisar Belediyespor ile karşılıklı yollarını ayırdığı bildirildi.

2011-2012 sezonunda Tarsus İdmanyurdu'ndan yeşil-siyahlılar ile anlaşma sağlayan ve 5 yıldır yedek kaleci olarak görev yapan 28 yaşındaki Emrah Tuncel'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu. Tuncel yeşil-siyah forma ile Süper Lig'de 15 karşılaşmada 1350 dakika eldiven giyerken kalesinde ise 27 gol gördü.

Genç kaleci bu sezon Cihat Arslan teknik direktörülüğünde Süper Lig'de ilk devre şans bulamamıştı.Tuncel,yeşil-siyah forma ile 5 sezonda toplam 33 resmi müsabakada kalesinde 44 gol gördü.

29 yaşındaki Emrah Tuncel, Battalgazi Belediyespor'dan geldiği Malatyaspor'un kadrosunda 2004- 2008 yılları arasında yeralmış, daha sonra Boluspor, Adana Demirspor ve Tarsus İdmanyurdu takımlarında görev yapmış, 2011'de de Akhisar Belediyespor takımına transfer olmuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız