SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Az 35 Bin' Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya inşa edilecek stadın kapasitesinin artırılması için Malatyaspor eski yöneticilerinden işadamı Cengiz Günaydın önderliğinde başlatılan kampanya doğrultusunda, enaz35bin.com adlı bir internet sitesi kuruldu.

Bu sitenin kurulmasındaki amacın, TOKİ tarafından Malatya'da yapılması planlanan 20-25 bin kapasiteli stadyumun UEFA kriterlerine uygun olarak ve enaz 35 bin kişi kapasitede olmasını sağlamak olduğu belirtildi. Günaydın, konuya ilişkin olarak, "Bu konuyu daha fazla gündemde tutmak ve hepimizin gönlünden geçen özelliklerde ve kapasitedeki stadyumun yapılması için gerekli yerlere daha güçlü bir mesaj vermek için www.enaz35bin.com adında bir web sitesi yaptım.

Ayrıca facebookta bunu destekleyecek bir sayfa açtım. Bu sayfaya http://www.facebook.com/pages/En-Az-35-Bin/123909217681625 linkinden ulaşılabilir.

Ben müteahhit değilim, inşaatçı değilim. Devletten ihale almıyorum. Bugüne kadar devletle tek kuruş işim olmadı. Malatya'da bile oturmuyorum.. Benimki sadece bir öneri... Benim tek derdim 40 yıl sonra bu şehre bir stadyum yapılacaksa eğer, bu stadyum dünya normlarında olsun uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olsun. Bunu da istemek en doğal hakkımız diye düşünüyorum." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız