SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Az Hatayla Yapacağız"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da Merkez Hakem Kurulu tarafından seminer düzenlendi. 
 
Seminere,  MHK Üyesi Yavuz Karaozan, Bölge Eğitim Sorumlusu Seyfettin Candemir, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa ve 36 hakem ile 15 gözlemci katıldı. 
 
Çevre illerden de katılımın olduğu seminerde konuşma yapan MHK Üyesi Yavuz Karaozan, en az hatayla görevlerini yapmak istediklerini söyledi. 
 
Merkez hakem kurulu bir hizmet yeridir diyen Karaozan,  "Eski MHK başkanı Oğuz Sarvan ve tüm üye arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız bizlere önemli hizmetler verdiler. Türk hakemliğinin, dünya futbol arenasında layık olduğu yere gelmesi hususunda gerçekten büyük çaba sarf ettiler. Bu görevde çeşitli guruplar gelir, hizmetlerini yapar ve süreç tamamlandıktan sonra görevlerini teslim ederler. Önemli olan bu hizmeti yaparken veya yaptıktan sonra bıraktıkları iz ve oluşan kaynaktır. Bizlerde bu göreve başladık. En az hatayla görevimizi sürdürmeye çalışacağız. Umarım ki, bizler bu görevi bıraktıktan sonra iyi bir karneyle huzurlarınızdan ayrılırız." ifadelerini kullandı.  Seminerde her ilde hakemleri eğitecek bir il eğitimcisinin görevlendirileceği de öğrenildi. 
 
Bölge Eğitim Sorumlusu Seyfettin Candemir'de  hakemliğin zor bir görev olduğunu belirterek, seminerde oyun kurallarındaki değişikliklerle ilgili katılımcılara bilgiler verdi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız