SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Az Süt Sultansuyu'nda

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:42:39
En Az Süt Sultansuyu'nda
A- A+ PAYLAŞ

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, aralarında Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’nin de bulunduğu 12 tarım işletmesinin 2013 yılında üreteceği öngörülen inek sütünün satışı için ihale düzenledi. 

Resmi Gazete’nin bugünkü nüshasında yayımlanan ihale ilanına göre Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki 12 tarım işletmesinde gelecek yıl üretileceği öngörülen inek sütü miktarı 52 bin 348 ton olarak ifade edildi. 

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün ihale salonunda yapılacak süt ihalesinde Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’nin üreteceği süt de satılacak. İhale ilanında 11. sırada ihaleye çıkarılacak olan Sultansuyu Tarım İşletmesi’nin 2013 yılı inek sütü üretiminin 1100 ton, muhammen bedelinin ise 990 bin TL olduğu belirtildi.

En Az Süt Sultansuyu’nda Üretiliyor 

TİGEM’e bağlı 12 tarım işletmesinin ürettiği süt miktarının büyüklüğü sıralamasında Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi en son sırada yer alıyor. En yüksek miktarda inek sütünü Aksaray’daki Koçaş Tarım İşletmesi üretirken, Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi 1100 tonla 12. yani en son sırada bulunuyor.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız