SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Azından 1 Puan Almak İstiyorduk"

0
Güncellendi - 2019-04-06 23:14:12
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray’a mağlup olmaya gelmediklerini ifade ederek, "En azından bir puan almak istiyorduk" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray’a 3-0’lık skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşısına en az bir puan için çıktıklarını söyleyen Bulut, "Kupa maçından sonra oynadığımız lig maçında 3-0 mağlup olduk. Mağlup olmaya gelmedik. En azından bir puan almak istiyorduk. İlk yarı iyi başladık. Baskı yiyeceğimizi biliyorduk. Kaptığımız topları iyi değerlendirip gol bulmaya çalıştık. 45 artıda Murat Yıldırım’ın kontrolsüz hareketi sonucu penaltı oldu. Penaltıdan yediğimiz gol ikinci yarı işimizi zorlaştırdı. Sonrasında ikinci gol ve yine penaltıdan üçüncü gol. 3-0’lık istemediğimiz sonuç ile mağlup olduk. Rakibi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

"İkinci yarı golü erken yememiz moralimizi bozdu" 

Bulut, ikinci yarıda golün erken gelmesinin planlarını bozduğunu aktararak, “İkinci yarıda ikinci gol erken geldi. O bizim moralimizi bozdu. Ben futbolcularımdan topu merkeze atıp kanatlara inmeye çalışmalarını istedim. Yapılan ortada gol geldi. 2-0 geriye erken düşmemiz planımızı bozmuş oldu" açıklamasını yaptı.

İstanbul, AA-iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Futbol dehaları çıkmış Erol hocaya laf söylüyor Malatya spor için bir şanstır Erol hoca. eldeki futbolcular bu; yapacak bir şey yok, Satılan oyunculara bakın gelen oyuncuların takıma katkılarına bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Rakibi oynatmamayı hedefledik başaramadık
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT (5 yıl önce)
    BERBAT BİR OYUN İLK KORNERİ DK 80 KULLANDIK LÜTFEN İSTİFAAAA EROL İSTİFAAA EROL...
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (5 yıl önce)
    Bizim malatyasporlu oyuncularimiz sanki plajda cocuguyla top paslasiyor gibi kaleciye sut cekiyor hafif ve gucsuz sutlar boyle olursa kor koysan kaleye tutar..guney amerika ve avrupanin bazi mac sonuclarina bakiyorum adamlar sutu cektimi kaleci gelen topu bile goremiyor bizimkilerin attigi sutlarla cok gol atariz ha..benim gordugum kadariyla cok yavaslar kamara biraz surat yapti ama beceremedi iyi firsatlar yakaladik ama zayif sutla yenildik bu maci 2,1 veya 3,1 biz alabilirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ahmet ildiz mutlaka ilk onbirde olmalıydı.Adem ,murat ve robin e bu kadar fazla şans verme lüksümüz yok.İkinci sezonun başından beri her maçta berbat oynuyoruz.Bence Erol bulut bizde daha fazla kalmamalı.bu kadar yeterli.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    sayın hocam ! adem büyüğün son maçlarda katkısı yok.. barış alıcı veya perera.'dan neden faydalanmaz anlamak mümkün değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Sevgili hocam Rıdvan dilmen malatyamızın futbolu için çağ dışı diyor çokta haksız değil...ama sahada bir alt lig takımı gibiydik. ..Murat ve Adem formsuz olduğunu da acizane söyleyebilirim.desteğe devam takım bizim şehir bizim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem ve Murat hiç form da olduğunu gormedik ki
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kachan (5 yıl önce)
    digiturk yorumcusu çok güzel bir tespit yaptı. sanki diyor malatyasporlu futbolcular ilk kez birlikte top oynuyor gibiler. tamamen doğru ard arda iki isabetli pas yok. top sağa atıyorlar futbolcu sola gidiyor, ilk yarı inanılmaz rezil birtakım görüntüsü içindeydik. galatasaray resmen tek kale top oynadı. bu kadar kamp yapılıyor antreman yapılıyor. hiçmi bunlar pas atma felan çalışmıyor. mutlaka takım içinde büyük bir problem varki ikinci yarı takım cin çarpmış gibi oldu. muhtemelen sıkıntıda paradır. ama ortaya irade ve otorite koyacak başkan yok. Erol hocanın gayretleriyle de olmuyor büyük ihtimal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (5 yıl önce)
    Kadron yetersiz olunca Erol hoca ne yapsın. Bu taktikle bu puanları aldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hastane (5 yıl önce)
    Adem büyük denilen sorunlu yeteneksizi oynatmaya devam et sen yolun sonu görünüyor ikinizden de kurtulacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sahada bir puan almak isteyen oyuncu göremedik.maçın son saniyesinde kamara-pereira değişikliği erol hocanın dahiliğini gösterdi.Maçın istatistiklerine bakıldığında bulunduğumuz yeride hiç haketmediğimiz ortaya çıkıyor.Hep Erol bulut ile Ademi şişirdiğimiz için bu perişanlığı yaşıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (5 yıl önce)
    Hacı bilen ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (5 yıl önce)
    Hocam size güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sheriff (5 yıl önce)
    Pısırık, korkak, zevk vermeyen, rakibi oynatmamayı futbol oynamak zanneden oyun anlayışınızdan bıktık artık
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT TUNÇ (5 yıl önce)
    EROL HOCAM CANINIZ SAĞOLSUN SAGLIK OLSUN SİZLERE GÜVENİYORUZ.HOCAM BUGÜN BİZ İYİ DEĞİLDİK GS İYİ OYNADI.BU AYRI KONU YALNIZ MALESEF TÜRK FUTBOLU ÜÇ TAKIMDAN İBARET (GS,FB,BJK) DİĞER TÜM TAKIMLAR FİGURAN HAKEM BEYLER BU ÜÇ TAKIM KARŞISINDA EZİK EZİK MAÇ YÖNETİYOR BUGÜNDE GÖRDÜK BİZZAT F.TERİM'E AÇIKLAMA YAPMAK GEREĞİ DUYUYOR.GS OYUNCULARIN YANINDAN BİZMKİLER AZ HIZLI GEÇSE KENDİLERİNİ YERE ATIYORLAR HEMEN FAUL VERİLİYOR.KAMARANIN KAFASI KOPACKTI HAKEM BEY HİÇ BAKMIYOR.YURTDIŞI BAŞARIMIZ NİYE YOK İŞTE BUNDAN YOK BU GİDİŞLE OLMAZ.BU ÜÇ TAKIM AYRI DEĞERLENDİRİLİR BATI TAKIMI AYRI DEĞERLENDİRİLİR EN SON BİZ DOĞU TAKIMLARI AYRI DEĞERLENDİRİLİR.ALLAH BÜYÜK SİZ MÜCADELE EDİN O HAKEM …………... YOLA GELECEKLER.YOLUNUZ ACIK OLSUN BAŞARILAR İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANINIZDAYIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    Pısırık, korkak, zevk vermeyen, rakibi oynatmamayı futbol oynamak zanneden oyun anlayışınızdan bıktık artık.
    0
    0
    Yanıtla