SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Azından Yenilmedik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:56:43
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, 1-1 biten Tarsus İdmanyurdu maçını değerlendi ve yenilmedikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Gördükleri kırmızı kartların kendilerini çok etkilediğini ifade eden Uçar, "İnşallah tam oynadığımız zaman kazanacağız" dedi.

Tarsus İdman Yurdu maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, "Mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Her iki takımında yakaladığı pozisyonlar oldu. Kırmızı kartlar her iki takımında oyun anlayışını çok değiştirdi. Biz mağlup duruma düştükten sonra hamle yapmak zorundaydık. İki tane ofans aldık çift santrfora döndük. Neticede bu hamlemiz bir golle sonuçlandı. Bizim için çok önemli bir hamleydi. En azından yenilmediğimiz için mutluyuz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Kırmızı kartlar bizi çok etkiledi. Tam oynadığımız zaman kazanacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız