SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Başarılı İnsanlar Çıkıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:40:44
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya gelen İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, beraberindeki heyet ile birlikte, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Aydın'ın, AKP'li kadronun yönettiği Malatya'da 5 yıl öncesine göre temizlik ve hizmet eli açısından ciddi fark olduğunu belirtti.

Ziyarette yapılan konuşmalarda, bundan sonraki süreçte iki belediye arasındaki istişareye ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Ziyarette konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Malatya sokakları, caddeleri temiz, bakımlı, yani hizmet eli değmiş hissediliyor. Ben en son 5 yıl önce gelmiştim ve 5 yıla göre gerçekten arada çok ciddi fark var, potansiyeli olan bir yerimiz. Türkiye'de en gayretli, en başarılı insanlar bir Karadeniz'in Doğusu ve Malatya'dan çıkıyor benim bildiğim. Bizim en büyük gücümüz ve imkânımız insanımız. Malatya insanı gerçekten başarılı. İstanbul'da gerçekten başarılı, büyük sanayiciler, iş adamları, çok dostumuz, arkadaşımız var. Dostların ve arkadaşların doğduğu toprakta bulunmak benim için de mutluluk verici bir olay” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Murat başkanımla geçmiş dönemden beri hukukumuz olan ve dostluğumuz olan bir başkanımız. Çalışmalarını da yakından takip ettiğimiz bir başkanımız. Zaman zaman İstanbul'a yaptığımız ziyaretlerimiz de bizzat başkanımızı ziyaret ederek orada yapılan iş ve işlemleri nasıl yapıldığını, hangi koşullarda o işlerin gerçekleştiğini, bizzat yerinde görüp tespit etme amacı ile ziyaretlerimiz oldu. Orada yapılan işlerin hem Malatya'mıza, hem de Battalgazi'mize uyarlanması ve adaptasyonu noktasında neler yapılabilir bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. Netice itibari ile eğitim, iletişim ve etkileşim ürünüdür. Oradaki güzel örnekleri buraya yansıtmak, buradaki güzel örnekleri başka yerlere yansıtılması gelişmenin temel unsurudur. Bizlerde buna dikkat ediyoruz. Başka yerlerdeki güzel örneklerin ilçemize taşınması noktasında çalışmalarımız ve çabalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız